Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
1eske
tag
Amazonról rendelt Logi egeret elvileg pénteken megtörtént a kézbesítés csak nem voltam itthon. Így néz ki a tracking:
A baj csak az, hogy nem találtam semmit se a postaládámban, amivel át tudnám venni majd holnap valahogy.
Újra fognak próbálkozni, vagy majd csak holnap dobja be az értesítőt ha másodjára se talál itthon?
-
1eske
tag
Sziasztok!
Életemben először vásároltam Amazonról. Aktiváltam a 30 napos prime trialt és megvettem az alábbi terméket:link
Most az alábbi képen néz ki a rendelés:

A pénzt nem vette le a kártyámról se. Ez mikor fog megtörténni?
Illetve lehet módosítani a forint összeget euróra még, hogy spóroljak pár 100 Ft-ot?A delivery speednél kiválaszthatom Expedited Delivery-t. Ez pontosan mit jelent és kerül valamivel többe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest