Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasszisztens
tag
Természetesen ismét ugyan az a válasz jött. Szerintem le kéne venni a honlapról azt hogy vissza érkezés után 5-7 nap múlva visszatérítés mert picit megtévesztő a dolog...És ebben semmilyen személyes nincs csak nem fedi a valóságot. Ezért vagyok mérges erre semmi másért.
-
gasszisztens
tag
-
gasszisztens
tag
És milyen Nemzetközi központba? Amazon. de rendelés volt oda is küldtem vissza a fel ragasztott vonal kóddal
Most már nagyon mérges vagyok rájuk nem így ismertem az Amazon céget.... -
gasszisztens
tag
JóNem tudok zöld ágra vergődni az Amazon.de vel. A vissza csomag február 14 én már kézbesítve volt nekik és még mindig azt írják hogy a vissza küldés akár lehet 21 nap. Pedig az eladó az Amazon volt most már lassan kezdem elveszíteni a türelemem
Nem így szoktak eljárni tudtommal. Gyakorlatilag 7 napja megkapták a vissza csomagot és eddig semmi nem történt. Valakinek van ötlete? Már képernyő fotón elküldtem nekik hogy a csomag ott van remélem erre már adnak valami választ 
Ez volt a megkeresésre a válasszuk.
Hello,Once the carrier has received your return package, it can take up to 21 calendar days for it to arrive and process at our international returns center. As soon as it's processed, we'll request a refund to your payment method and send you an e-mail confirmation.
If you don't hear from our returns center by 05.03.2022, please write back so we can find out what happened.
We hope to see you again soon.
We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.
Did I solve your problem?
A honlapon is azt írja áru úton egy nagy lofa....sz van úton múlt héten már régen megérkezett... -
gasszisztens
tag
Sziasztok múlt héten pénteken feladatam egy vissza csomagot az Amazonnak létezik hogy még nem érkezett meg. Németországba küldtem vissza inverz csomagként mennyi idő míg vissza ér mik a tapasztalatok? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- SSD kibeszélő
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- TCL 65C79K MiniLED 144hz Bang&Olufsen
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most már nagyon mérges vagyok rájuk nem így ismertem az Amazon céget....