- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasszisztens
tag
Természetesen ismét ugyan az a válasz jött. Szerintem le kéne venni a honlapról azt hogy vissza érkezés után 5-7 nap múlva visszatérítés mert picit megtévesztő a dolog...És ebben semmilyen személyes nincs csak nem fedi a valóságot. Ezért vagyok mérges erre semmi másért.
-
gasszisztens
tag
-
gasszisztens
tag
És milyen Nemzetközi központba? Amazon. de rendelés volt oda is küldtem vissza a fel ragasztott vonal kóddal
Most már nagyon mérges vagyok rájuk nem így ismertem az Amazon céget.... -
gasszisztens
tag
JóNem tudok zöld ágra vergődni az Amazon.de vel. A vissza csomag február 14 én már kézbesítve volt nekik és még mindig azt írják hogy a vissza küldés akár lehet 21 nap. Pedig az eladó az Amazon volt most már lassan kezdem elveszíteni a türelemem
Nem így szoktak eljárni tudtommal. Gyakorlatilag 7 napja megkapták a vissza csomagot és eddig semmi nem történt. Valakinek van ötlete? Már képernyő fotón elküldtem nekik hogy a csomag ott van remélem erre már adnak valami választ 
Ez volt a megkeresésre a válasszuk.
Hello,Once the carrier has received your return package, it can take up to 21 calendar days for it to arrive and process at our international returns center. As soon as it's processed, we'll request a refund to your payment method and send you an e-mail confirmation.
If you don't hear from our returns center by 05.03.2022, please write back so we can find out what happened.
We hope to see you again soon.
We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.
Did I solve your problem?
A honlapon is azt írja áru úton egy nagy lofa....sz van úton múlt héten már régen megérkezett... -
gasszisztens
tag
Sziasztok múlt héten pénteken feladatam egy vissza csomagot az Amazonnak létezik hogy még nem érkezett meg. Németországba küldtem vissza inverz csomagként mennyi idő míg vissza ér mik a tapasztalatok? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung kuponkunyeráló
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Grafit - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (290) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Eladó SEASONIC Prime TX-1000 tápegység
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most már nagyon mérges vagyok rájuk nem így ismertem az Amazon céget....