-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudna segíteni valaki akár privátban is? Amazon.de gift balance-ot szeretném valahogy átvinni .com-ra vagy átküldeni valakinek .com store-ra. Vagy átváltani valahogy Paypal-re, a lényeg hogy ne a .de oldalon legyen a pénz.
-
törölt tag
Sziasztok! Akkor mi van ha veszek az Amazonon egy használt cuccot (used - like new) magánszemély eladótól és nem működik? Ilyenkor valahogy érvényesíthető bármilyen garancia vagy visszatérítés?
-
törölt tag
Sziasztok! Van az Amazon.de-n 200 EUR refundos gift balanceom. Ezt hogyan tudnám felhasználni vagy átvinni az Amazon.com-ra?
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #3492 üzenetére
Carrier
Tracking information not availableEzt írta végig, azért nincs fogalmam se hol a csomag, kinél lehetett.
-
törölt tag
Sziasztok!
Amazon.de-ről rendelésnél hogyan tudom ellenőrizni hogy mikorra ér ide a csomag? Mert az Amazon rendszere szerint 2 hét után múlt csütörtökre kellett volna ideérnie a csomagnak. De nem kaptam végig olyan infót hogy ki fogja kiszállítani vagy mi a csomagszáma.
Az Amazon már küldött emailt hogy értékeljem a rendelést. Előre fizettem. A csomag biztosan nem jött meg, anyám minden nap várta, telefonszámot is adtunk meg. -
törölt tag
Hello!
Kipróbáltam az Amazon Prime 30 napos lehetőségét. A TV-men van Amazon video alkalmazás. Ebben az esetben ha ott filmet nézek azt kiszámlázzák vagy ingyenes? A bankkártyám ugye a Prime miatt meg van adva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest