Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! A német Amazonról terveznék venni egy Honor View 10 típusú telefont. Ebay, Aliexpress okés, ismerem, de az Amazonról még soha nem vettem semmit. Mi a vásárlás menete, mire figyeljek, ugyanis azt olvastam valahol, hogy az a jó, ha maga az Amazon az eladó. Ezt nem is találom sehol, hogy hol kell nézni ki az eladó. pl itt van EZ. Vagy van valami Amazon Shop? Nem szeretnék más shopból vásárolni, az angol ebay-en már egyszer majdnem megszívattak egy fényképezőgéppel, hiába hirdették EU modellnek, ázsiai modellt árultak. Itt is résen kell lenni, nehogy az ázsiai modellt (Honor V10) árulják EU-s modellnek (Honor View 10) hirdetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze, majd ha meglesz a Mastercard kártyám, mert erre az apróságra nem figyeltem. Aliexpresshez jó a Maestro kártyám, Ebayhez meg van PayPalom.