Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! A német Amazonról terveznék venni egy Honor View 10 típusú telefont. Ebay, Aliexpress okés, ismerem, de az Amazonról még soha nem vettem semmit. Mi a vásárlás menete, mire figyeljek, ugyanis azt olvastam valahol, hogy az a jó, ha maga az Amazon az eladó. Ezt nem is találom sehol, hogy hol kell nézni ki az eladó. pl itt van EZ. Vagy van valami Amazon Shop? Nem szeretnék más shopból vásárolni, az angol ebay-en már egyszer majdnem megszívattak egy fényképezőgéppel, hiába hirdették EU modellnek, ázsiai modellt árultak. Itt is résen kell lenni, nehogy az ázsiai modellt (Honor V10) árulják EU-s modellnek (Honor View 10) hirdetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, majd ha meglesz a Mastercard kártyám, mert erre az apróságra nem figyeltem. Aliexpresshez jó a Maestro kártyám, Ebayhez meg van PayPalom.