Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Amikor tegnap bementem a postára, akkor ezek a számok alapján a belső rendszerben ki tudta keresni, és valami olyat írt, hogy még a "nemzetköziben" van, gondolom Ferihegyen. Lehetséges, hogy ezért nem tudom listázni? Mindegy, ha másnak is késik most a cucc, akkor nem aggódom annyira.

-
Reaper
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nekem is tegnap meg kellett volna már érkeznie a cuccaimnak, ami bosszantó, hogy le se tudom kérdezni az állapotát, csak ők tudják megnézni a belső rendszerükben, mert amit kaptam az üsz-tól CX-es számot, azt a posta nyomkövetője nem ismeri fel, a nemzetközi számra meg csak annyit ír, hogy pénteken délelőtt "Célországba megérkezett".

-
Reaper
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Oké, és akkor itthoni ÁFÁ-t kell még erre fizetnem, vagy ennyi lesz a végösszeg, vagy ez a majd kiderül kategória? Mert ha erre még rátolják a 27%ot, akkor inkább kimegyek Bécsbe és megveszem ott személyesen

szerk.:#2662: Oké, köszi, akkor megy, illetve remélem hamarosan jönni fog

-
Reaper
őstag
Sziasztok!
Még nem rendeltem sosem az Amazonról, de jelenleg nem nagyon van más lehetőségem.
Amikor bepakoltam mindent a kosárba a lentebb levő üzenetet kapom, check-outnál.
Jól értelmezem, hogy kell még vennem valami akármit, hogy meglegyen a 25$ és akkor le tudom adni a szerencsétlen rendelésemet normálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest