- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
EasyKnight #2175 üzenetére
Bankkártyás visszaküldés esetén nem küldenek a bankok alapértelmezetten értesítést, csak, ha beállítasz egy speciális opciót.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
radi8tor #1705 üzenetére
Köszönöm!
Ha Paypal-lal fizetek (lehet egyáltalán?), akkor elvileg a bankom vált, szóval úgy kicsit olcsóbb lenne azt mondod?
Amazonon keresztül csak eredeti termékhez jut hozzá az ember, ellenőrizve vannak az eladók? Biztos kezdő, gyermeteg kérdés, de nem akarok belefutni egy hamisítványba.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
radi8tor #1703 üzenetére
Az meg volt, csak ott sem láttam, hogy ki szállít ide. Nem néztem eléggé valószínűleg.
Köszönöm a válaszod!Ugyanez a cucc amerikai Amazonon, kicsit olcsóbb + ha jól láttam onnan 15$ körül lenne a szállítás Mo-ra?! Csak erre jön még ÁFA és VÁM, mert azért egy fejhallgató nem hinném, hogy átcsúszik a VÁM-on.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sosem rendeltem sem Amazon.com-ról sem .de-ről.
.de-ről rendelnék, ugyanis, ha jön is rá szállítási költség, EU-n belül nem lenne vám és áfa, szóval ezt szeretném megrendelni, az előbb, még azt írta, hogy szállítanák Magyarországra, gyorsan elkezdtem a szállítási költség után kutakodni, amit nem találtam meg, és már azt írja, hogy sajnos nem szállítják ide. Látom, hogy van több eladó is erre a termékre, ez azt jelenti, hogy senki nem szállít ide?! Illetve a szállítási költség mennyi lenne Magyarországra? Valamint jól tudom, hogy se VÁM, se ÁFA, ha Németországból rendelem?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
sarasota123 #295 üzenetére
70€ a legolcsóbb Logitech Cube a német Amazonon? Amcsiban nincs $40. Ránézel erre. És írd meg privátban, hogy mennyi HUF-ért tudnánk lerendezni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest