Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Ok, akkor rendelgessetek csak ilyen oldalakról, ti pénzetek. Már bánom hogy beírtam ide.
-
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Már hogy a túróba ne változtatna. A 20-30%-os árengedmény bontott terméknél teljesen bevett szokás.
A linkelt oldal viszont 150$-os csomagokat hirdet 28$-ért. Ráadásul nem is bontott hanem csak át nem vett.
Aki ide mindenféle átgondolás nélkül utal az teljesen megérdemli a lehúzást, úgy hívják hogy tanulópénz. -
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Nem 80%-on hanem 80% kedvezménnyel!
Nagyon nem mindegy. -
a2d2
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Pár % áfakülönbözetet kell fizetni még rá.
-
a2d2
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Jaa, azt hittem ti regeltetek amazon.ua-ra valamiért.
Értem már. Ez nem volt meg hogy bármelyik domainre ugyanazzal a jelszóval lehet belépni. Pedig rendeltem már franciából is és olaszból is
A rendeléseket viszont biztosan nem mossa össze, ezek szerint csak a felhasználónév/jelszó kombó a központi. -
a2d2
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Na, most jött meg a német amazontól az UV szűrő. Ez meg egyértelműen más által visszaküldött, az izzót szerintem szétégették szárazon próbálva mert totál elhasztnáltnak tűnik és csak villan egyet. Nincs szerencsém ezekkel mostanában, a VR topikban is panaszkodtak többen hogy bontott csomagot kaptak újként árulva.
-
a2d2
addikt
Látom nem nagyon pörög a topik. Megjött a rendelt szivattyú, de össze-vissza ütődött a szállítás közben, rossz volt a csomagolása is a terméknek. A szivattyú működik de külső sérülések vannak rajta.
Lehet erre kérni valami partial refundot amazonnál? Mert én csak visszaküldést látok.
Köszi! -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Amazon.it-ről rendelnék egy terméket, de a chekout-nál azt látom hogy amazon.co.uk lett a beszállító. Ez akkor vámkezelt lesz? Vagy megoldják maguk között valahogy és én már olaszból kapom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Raspberry Pi
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Hobby elektronika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest