Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
tatabike
őstag
? Mit gondoljak végig? Nem értem. Valami rosszat tettem? Ha nem esik nagyon nehezedre, esetleg válaszolhatnál kevésbé lekezelően. Nem vagyok guru, nem vagyok képben, viszont benne vagyok a korban rendesen, feltettem egy szimpla kérdést amiről fogalmam sincs. Azért kérdezek.
A többieknek köszönöm a választ (radi8tor, Taci) -
radi8tor
MODERÁTOR
Miért válnánk potenciális áldozatokká? Nem értem a párhuzamot.
Amazonos fiókot az összes amazon oldalon tudod használni. Ez a kedves illető pont az UAE oldalon próbálkozott vele.
Egyébként sokat fejlődött ebben amazon, régen beengedett szó nélkül, aztán amazon appos hitelesítést kért, most meg már SMS-ben küldött linkre kattintással enged be. -
warcat
veterán
Azért ez nekem gyanús, hogy vásárlásnál vagy nem amazon által forgalmazott, vagy pedig amazon warehouse (visszaküldött, használt, esetleg sérült csomagolású termékek) közül választottál.
Ami kifejezetten újként van megjelölve, ott semmi értelme amazonnak ilyesmivel próbálkozgatnia, mivel számlán egyértelműen rajta van a termék állapota és épp a saját CS gyakorlatuk, hogy az ilyen panaszoknál egyből megy a refund és visszaküldés, csak pénzt égetnének vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest