- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
? Mit gondoljak végig? Nem értem. Valami rosszat tettem? Ha nem esik nagyon nehezedre, esetleg válaszolhatnál kevésbé lekezelően. Nem vagyok guru, nem vagyok képben, viszont benne vagyok a korban rendesen, feltettem egy szimpla kérdést amiről fogalmam sincs. Azért kérdezek.
A többieknek köszönöm a választ (radi8tor, Taci) -
radi8tor
MODERÁTOR
Miért válnánk potenciális áldozatokká? Nem értem a párhuzamot.
Amazonos fiókot az összes amazon oldalon tudod használni. Ez a kedves illető pont az UAE oldalon próbálkozott vele.
Egyébként sokat fejlődött ebben amazon, régen beengedett szó nélkül, aztán amazon appos hitelesítést kért, most meg már SMS-ben küldött linkre kattintással enged be. -
warcat
veterán
Azért ez nekem gyanús, hogy vásárlásnál vagy nem amazon által forgalmazott, vagy pedig amazon warehouse (visszaküldött, használt, esetleg sérült csomagolású termékek) közül választottál.
Ami kifejezetten újként van megjelölve, ott semmi értelme amazonnak ilyesmivel próbálkozgatnia, mivel számlán egyértelműen rajta van a termék állapota és épp a saját CS gyakorlatuk, hogy az ilyen panaszoknál egyből megy a refund és visszaküldés, csak pénzt égetnének vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest