Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liszi70
üzenetére
Sokadik (7-8) próbálkozásra végül sikerült a rendelés. Fogalmam sincs, mi miatt sikerült, ugyanúgy csináltam mindent, mint kb. a 3. próbálkozás után, amikor kikapcsoltam az egykattintásos lehetőséget, és két lépcsőssé tettem a fizetést. Ennek ellenére törölte, és még utána is párszor. Tegnap reggeli rendelést azonban elfogadta, mert este levonta a lóvét, ma meg már szállításra van készítve. Egyáltalán nem értem az amazon lelki világát.

-
válasz
liszi70
üzenetére
Ismét az ügyfélszolgálathoz fordultam, mert természetesen a legutolsó törlés után sem kaptam semmilyen értesítést, magyarázatot vagy segítséget tőlük. Ezt a választ kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk,
Az Ön biztonsága érdekében az alábbi rendeléseket töröltük, mert nem tudtuk megerősíteni az Ön adatait:
-- Rendelési szám: *******
-- Rendelt tételek: CE
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. Ha továbbra is szeretné megvásárolni ezeket a termékeket, új rendelést kell leadnia."Mit jelent az, hogy nem tudták megerősíteni az adataimat??? Ezek nem normálisak, komolyan mondom. Valós ímélcím, valós mastercard bankkártya saját néven, valós teljes név, valós cím, MINDEN valós. Újonc amazonos vagyok, (íbéjen és alin rendelek, ott is voltam újonc valamikor), de ilyet még nem b@sztam sehol, hogy sorra törölnek rendeléseket, és egy kumma szót nem képesek arról írni, hogy konkrétan mi a kínjuk, és mit tegyek, hogy megoldódjon. Nem annyira fontos nekem az a termék, nem amiatt vagyok zabos, hanem ez az eljárás, ez az intézményesített nagy ívben leszarás a bosszantó.
-
warcat
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Milyen bankhoz tartozik a kártyád?
Úgy tűnik, hogy 2021. január 1-től kötelező megerősítősdit nem kapod meg, ez egy ideig eltartott, míg hozzárendelték a megfelelő banki oldalt.Csak arra tudok gondolni, hogy valamiKovács és Kovácsné takaréknál vagy esetleg, nővéremnek van hasonló kártyája.
-
warcat
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Csak Németországon belül ingyenes, és 29€ érték felett amúgy is az lenne ott.
Magyarországra rendelve lesz szállítási költség prime mellett is.Csak akkor érdemes használnod ha az egyéb bónuszok között van ami kell (pl prime video, gaming). És ne felejtsd el lemondani mert automatikusan vonja egyébként havonta
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- SörcsaPH!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest