Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• laci1892

őstag

válasz Fall-N #30 üzenetére

Az Edge 1050 is azért kerül annyiba, amennyibe mivel jól működő... Konzisztensen, stabilan és Biztosan működő biciklis computer olyan feature -el mint a Garmin eszköze nem igazán van. Persze van pár gyártó akik hasonló dolgokat kínálnak tudásban.... De azoknál a mondat végén mindig van valami "De" ... Mondhatni helyzeti előnyben van a piacon tudását tekintve.

Ugyanez az órás átállásban is a helyzet. Ha majd lesz tudásban, üzemidőben és megbízhatóságban is hasonló kínai óra mint a Garmin ( vagy a suunto, polar...etc... Nem csak a Garmin az egyedüli jó sportóra gyártó ) jóval az említettek alatt akkor majd elgondolkodom.

Addig viszont... A az instinct 2x -nek az üzemideje nem 10 nap, hanem egy hónap.
    És perpillanat nem érzem őszintén szívemből azt hogy egy alaptábor túrárának egy amazfittel szeretnék nekivágni :N :DDD

• laci1892

őstag

válasz Fall-N #16 üzenetére

Hülyén hangzik .... Azonban a Garminnak köszönhetően jutottam el oda pár éve, hogy fogytam majd' 20kg-t és kezdtem el aktívabban sportolni. Annak idején alig ment az 5km futás, most pedig 4:40-be futom :U
    Az hogy a tevékenységeket és az egészségi állapotom általa részletesen kitudom elemezni, motiváló hatással volt rám. Everest alaptábor túrára januárban nem kérdés hogy a Garmin jön Velem. :DDD

Évről évre drágább a Garmin, azonban nem érzem azt hogy ne érné meg annak a célközönségnek, akiknek szól a márka. Magas ár árfekvésük nem vitás, ugyanakkor nem drága. :R

Új hozzászólás Aktív témák