- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
"Szürke importos gépeket árulnak érdekes garanciával. Ráadásul refurbished lesz pl az aw is, ami még skylake, ami tele volt gyári hibákkal, ergo elég nagy eséllyel hibás lenne amit megveszel, gariztatni meg nem nagyon tudnád..."
Ezek így egy kissé merész kijelentések szerintem... Valamivel esetleg bizonyítani is tudod ezen állításokat?
Én 1-2 éve vásároltam a sokat szidott boltokból,Digiprime és Rádium (Asus és Dell gépet) és semmi gond nem volt sem a gépekkel,sem a garanciával kapcsolatban,első lépésben azokat ellenőriztem le.
Egy Dell gép vásárlásakor eleve azonnal ki lehet mindent deríteni a service tag-ből,szóval nincs igazából semmi rizikó benne.
Lehet hogy a Laptopszalon a hivatalos forgalmazó,de az meg biztos hogy AW tekintetében ott fog a legvastagabban a ceruza sok-sok éve már..Íme egy példa : [link] vs [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest