Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
Hátha olvassa még valaki, aki tud segíteni:
Minap befejeztem a Marine campaignt, elkezdtem az alient, ment is rendben, második pályán meghaltam, úgyhogy kiléptem teljesen "szakszerűen"....És még tegnap este próbáltam volna tovább játszani, azonban az Alien campaign második pályájának elején van a videó, ha elskippelem, ha nem, az AvP exe hibát észlel ezért leáll...most próbáltam a predator campaignt, de ott meg betöltés után az asztalon találom magam
próbáltam Win Vista sp1 kompatibilitással, bár nem értem, hogy mi baja, ha egyszer a Marine végig tudtam vinni egyetlen ilyen hiba nélkül...azóta egyszer újratelepítettem, de semmi változás
valaki nem találkozott ilyennel?(és megjegyezném, hogy CoD2 multiból múltkor /quit-tel léptem ki, és azóta nem indul se a single, se a multi...pedig azt is újratelepítettem) 
köszönöm az válasz(oka)t, ha kapok
Üdv!Á, meg is van a megoldás, google->avp crash after video/loading->ott volt egy olyan, hogy a hangkártya beállításoknál kell átállítani a bit rate-t, és múltkor átraktam más beállításra, mertvan egy kis problémám a hanggal
már jó maz AvP

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáltam Win Vista sp1 kompatibilitással, bár nem értem, hogy mi baja, ha egyszer a Marine végig tudtam vinni egyetlen ilyen hiba nélkül...azóta egyszer újratelepítettem, de semmi változás
valaki nem találkozott ilyennel?(és megjegyezném, hogy CoD2 multiból múltkor /quit-tel léptem ki, és azóta nem indul se a single, se a multi...pedig azt is újratelepítettem) 

már jó maz AvP