- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
kerekesim #35 üzenetére
Néztem a SKATe-t is de mivel kifutó a termék igy letttem róla. Mivel én kezdő droidos vagyok vagy leszek csak ismerkedés és kérdések sora fog jönni szerintem .Amit teszek majd rá az film lenne és idővel majd még a témákat próbálnám rajta cserégetni ha tudom. Alapból ami van rajta játék az elég is lenne szerintem de egy póker féle játékot még keresnék rá. Várom hogy itt meg jelenjen azok az apk névsora amiket lehet törölni a telóról mert olvastam hogy lesz ilyen is .
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
kerekesim #31 üzenetére
Hali!
Annyira nem egyszerű lenne a vásárlás mert egy telót beszámíttatok és igy kb annyit fizetek mint amit írtál. Erősen gondolkodom a fehéren én is csak nem tudom mennyire kényes a felület így. A feketénél biztos másabb a helyzet meg ha valamikor eladásra kerülne ez is lehet jobban eladható lenne majd feketébe mint fehérbe.De köszi a választ!Van még 2 napom hogy el gondolkodjak rajta .
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Goddess of Victory: Nikke
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest