Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz wwenigma #12741 üzenetére
Ha ez lenne az a fantasztikus device tree akkor nem az
Megjegyzem tegnap csak futtában néztem rá, és azok a részek kivannak kommentelve ami miatt azt hittem, hogy nem forog le, szóval sorry.
Ami miatt azt hittem:
1: [link] CM9 közvetlen a kamera interfészt használja.
2: [link] Valami oknál fogva ez sem fog tetszeni a fordítónak:
<!-- Component name of the service providing network location support. -->
<add-resource type="string" name="config_networkLocationProviderPackageName">
<string name="config_networkLocationProviderPackageName">com.google.android.location.NetworkLocationProvider</string>
</add-resource><!-- Component name of the service providing geocoder API support. -->
<add-resource type="string" name="config_geocodeProviderPackageName">
<string name="config_geocodeProviderPackageName">com.google.android.location.GeocodeProvider</string>
</add-resource>Cocktail.mk-ban kivan kommentelve az overlay, de e-nélkül sok minden nem fog működni normálisan
3: releasetools cm10-s , cm9-re nem jó, de ez is ki van kommentelve
4:
5: Ezek meg benéztem szóval sorry, hogy azt hittem, hogy nem fog leforgni.
Más:
Nem tudom, hogy cm10 init.rc mennyire kompatibilis a cm9-l.
system.prop-ban hiányzik egy-két dolog ami nélkül grafikai bugok keletkeznek a kisebb menüpontokba.
Hiányzik egy-két ril file amiatt ami miatt mindig debugol, de a működést nem befolyásolja
Valamint ha olvasod Fönix, mert szerintem titeket is érdekelne:
system/bin mappában a trace_util file-ban van egy-két érdekes string:
/dev/block/mmcblk0p13 open %s failed
read %s failed : %d
trace_util failed as %d
%02x%02x%02x%02x%02x%02x set property [%s] value=<%s>
Unknown %s%02x:%02x:%02x:%02x:%02x:%02x macaddr= r failed to open wlan config <%s>
%s
cannot find key [%s] in wlan config <%s>
wlan mac <%s> has already be set.
write wlan mac <%s>
w persist.service.brcm.bt.mac dev.jrdcom.cu.ref /system/etc/wifi/bcmdhd.cal write %s failed :Tehát ha minden igaz akkor a mmcblk0p13 partícióból olvassa ki a mac címeket: viszont cm9/cm10 alatt alatt minden egyes indításkor debugolja a file-t, és a libc.so-re hivatkozik, de ha átrakom a stock ics-ből akkor szintén ugyan ez a helyzet. Hasonló megoldás van az LG 970 telónál is, ott is egy partícióból olvassa ki, de az itt nem működik. Esetleg, ha lenne rá valami ötletetek akkor annak mindenki örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest