- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigman001
tag
valaki nem tudja hogy lehet az ics v1.2 -hez egyedi csengőhangot adni hogy meg is maradjon???
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #18802 üzenetére
Szia Fakir ! Elolvastam a régi bejegyzésedet majd az összeset ,látom neked is v60O a bootloadered van ,és te is közel álltál düh rohamhoz
csak te annyival voltál előrébb, hogy értetted is mit csinálsz én meg abszolúlt nem
és még így is majdnem tégláztad a telódat ! Így akkor megérted mért vagyok már mindenhogy kimerülve mentálisan és fizikálisan is!!!
Amúgy neked milyen rom van most fent ??? És neked megvan a gyári V60O backupja? [link]
-
bigman001
tag
Sziasztok! Segítsetek nekem az mért van Ha Mp 3 at húzok a telómra ezt írja " a fáj megnyitása nem lehetséges és egyetlen alkalmazás sem tudja megnyitni ezt a mellékletet"?? Átkonvertáltam ogg re azt beállítottam csengőhangnak, látja is hogy ott van, de ha hívnak csak kolompol a hang, mintha nem lenne hang hozzárendelve pedig van ! Az Ics ék képesek egyáltalán lejátszani mp3 at?? vagy valami programm kell hozzá ami kezeli??
-
bigman001
tag
válasz
Kisbatyu75 #18799 üzenetére
Nekem is ugyan itt van az sd kártyámon az update amit nem tudok feltelepíteni 10 mb. én pont ugyan erre gondoltam, hogy mit csinálna ha egyesével behúzogatnánk a romba ,és úgy próbálnánk meg újrarakni ! a v60O bootloadereses a telóm és a témobil v616 gb próbálom 10 mb de avval újraindúl és megáll felkíáltójel stb...a telenorral gyári tar, avval letölt egy hosszabb frissitést, újraindul de még az alcatel logó se jön be.
-
bigman001
tag
válasz
Kisbatyu75 #18784 üzenetére
neked is v60o volt a bootloadered amire nem ment fel semmi?? Na erre kíváncsi vagyok én is! Kérdezz már meg valahogy mi a nyitja és a rejtély kulcsa és hohy lehet megoldani próbálj kérni egy szervízes tel számot!
-
bigman001
tag
Sziasztok! Fakir vagy Bagyusz láttatok már olyat,hogy egy V600 -as Bootloaderes Telon hivatalos ICS van?? Akár fotán, akár otun, akár szervizeltet, akár átírtat, ha lehet egyszóval valami megoldás van rá hogy fel lehessen tolni az ICS-.ét??
-
bigman001
tag
válasz
bagyusz #18739 üzenetére
feltettem a total commandert és az es file explorert mind a 2 öbe látok a system mappán belül sok init mappát :pl: init,/init_goldfish.rc/ init jrd com system sh/,init qcom.rc, /init.qcom.ril.path.sh/initqcom.sh/init.usb.rc/init.qcom.usb.sh/init.rc/init.target.rc/ueventd.goldfish.rc/ueventd.rc/
ilyen mappákat látok és az init rc ét átmásoltam sd kártyára abban meg tudom nézni ?? vagy egyáltalán már átvan másolva?? -
bigman001
tag
válasz
bigman001 #18741 üzenetére
feltettem a total commandert és az es file explorert mind a 2 öbe látok a system mappán belül sok init mappa :: pl: init,/init_goldfish.rc/ init jrd com system sh/,init qcom.rc, /init.qcom.ril.path.sh/initqcom.sh/init.usb.rc/init.qcom.usb.sh/init.rc/init.target.rc/ueventd.goldfish.rc/ueventd.rc/
ilyen mappákat látok és az init rc ét átmásoltam sd kártyára abban meg tudom nézni ?? vagy egyáltalán már átvan másolva?? -
bigman001
tag
válasz
bigman001 #18727 üzenetére
Szia bagyusz sikerült bemásolnom a filéket!!! viszont két kérdésem maradt a ramm disc et mivel nyitod meg és ezt csak a telon lehet??? és a sorokra miért van szükség ? mert olvasom ez az usb hez kötött! ez azért kell ,hogy usb én vezérelje a töltést mert az müködött idáig!! mert lehet ez már bevolt másolva! nekem ezeket lehet nem is kéne! vagy ez most az ujj bemásolások miatt kell majd nekem minden féle kép?? ezeket
write /sys/class/android_usb/android0/enable 0
write /sys/class/android_usb/android0/idVendor 05C6
write /sys/class/android_usb/android0/idProduct 9025
write /sys/class/android_usb/android0/f_diag/clients diag
write /sys/class/android_usb/android0/f_serial/transports tty,tty
write /sys/class/android_usb/android0/functions diag,adb,serial,mass_storage
write /sys/class/android_usb/android0/enable 1
exec /system/bin/battery_charging -
bigman001
tag
válasz
wwenigma #14202 üzenetére
Szia! Az Ics V1.2 gb romban kikapcsolt állapotban nincs töltéskijelző " akkumlátor alkalmazás" csak a led ég meg az alcatel logo fehéren!! Evvel lehet valamit csinálni hogy legyen ez az alkalmazás???? Valahogy nem lehet kapcsolni vagy egy progit nem lehet felrakni???
-
bigman001
tag
Sziasztok! Az Ics V1.2 gb romban kikapcsolt állapotban nincs töltéskijelző " akkumlátor alkalmazás" csak a led ég meg az alcatel logo fehéren!! Evvel lehet valamit csinálni hogy legyen ez az alkalmazás????
-
bigman001
tag
sziasztok mit lehet akkor csinálni ha telepítés közben nem látom az sd kártyámat hogy hozom elö???
-
bigman001
tag
ebben vitatkozhatnánk abban lesz másnak kára ha letölt egy jó progit??? nagy gépben meg 100x vernélek takarítsd ki a géped ki a géped kézzel rejtett mappák temp stb mikor azt hiszed tiszta tedd fell a you unistallert és azon belül a lemez tisztítót indítsd el és meglátjuk mennyire tiszta
-
-
bigman001
tag
megvan megtaláltam!!!! heuréka!!! akinek gb romja van annak ajánlani tudom az ics romok közül a [link] az ics v1.2 gb loadert 100% os an működik 3x gyorsabb mint a bagyusz féle cm 10.1 pedig a cpu hoz nem is nyúltam!!! kamera és a térkép kiváló nem fagy és nem dob le a hálózatról sem ki se kapcsol aksi 3x jobb szóval nagyon jóóóóóó!!!!! 5 ös recovery vel zip ként raktam mindent formáztam és amikor végzett és kiírja hogy sucessfull és reboot system akkor nem indítom újra hanem ismét csinálok egy wipe resetet pl így [link] és csak ütána indítom a rendszert újra és nagyon komolyan működik!!!!!!!!!!
-
bigman001
tag
válasz
siskad #18645 üzenetére
föleg ugy hogy teljesen letöröltem mindent nem csináltam backupot és a cwm et is lecseréltem 5 röl hatosra mert rányomtam a flashre és átírta a gyárit de igy legalább indül a telóm kábel nélkül is !!! de visszatudom 2.3.6. ginerbierd tmobil v616 de ez az ics repül most úgy néz ki keresek de nem találok hibát benne
-
bigman001
tag
válasz
siskad #18641 üzenetére
sokat köhögök evvel a v60 bootloaderral semmi nem megy fel rá sem a fota sem az otu bagyusz féle cm ek azt hittem jó lessz de egy kb egy hét mulva elkezdte a fagyást a kép remeg a térképen és a fényképezö szine szörnyü olyan mintha 1 megapixel lenne vagy még annyi sem ez a h1n1 v1.2 most minta ez lenne a legjobb a v60 as bootloaderes teloknak de még várjunk evvel nyilatkozni
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #18626 üzenetére
Szia Fakir! Van itt egy link az ics telepítéséről [link] itt az áll hogy ha leformázom a telefont feltelepítem a backupot restore és amikor végzett kiírja, hogy sucessfull rom és reboot system!!!! ilyenkor ö csinál még egyszer egy formázást és csak akkor indítja újra a telefont én sose csináltam ezt így, és lehet ez volt a baj hogy a telefonom mindig rossz lett??? kikapcsolt lefagyott stb....ezt így kell csinálni az ics vel is meg a bagyusz romjával is ???
-
bigman001
tag
válasz
loosht #18592 üzenetére
szia tudnál nekem abban segíteni hogy mi történne akkor ha egy v60 as bootloaderem van arra nem megy fel semmilyen frissítés!!! na most a frissitést letölti az sd kártyára pl a clockworkmod mappából pl 2012.0812 t mobilos vann fent most. kicsomagolnám mind a 2 öt a romot és a frissítést a gépemre és az sd kártya frissítését egyenként bemásolnám a megfelelő helyre, vagy lecserélném és így raknám vissza clockworkmodból a romot ! így nem lehetne feltenni a a v60 as bootloaderra ???? ez lenne a kérdésem
-
bigman001
tag
válasz
bakabaka #18554 üzenetére
ugyan ez volt nekem 2.3.6.gingerbierd nekem nem ment fel a a hivatalos ics mert 600 bootloaderem [link] de lehet neked 60 c vagy 60 j és és neked fotán vagy otun felfrissíti hivatalos ics re .de ha még nem frissítettéll a gb és telódra ne tegyél egyböl ics ét mert nem működik vele akkor a bagyusz féle rommal cm 10.1 és a loosht féle pachal jobban jársz! Köszönet érte fakirnak a nagy mesternek
-
bigman001
tag
olyat nem lehet csinálni lecserélni valahogy a v60 bootloadert megváltoztatni vagy átírni???? valakinek sikerült valamit kezdeni vele hogy felmenjen hivatalosan az ics h1n1???
-
bigman001
tag
Sziasztok Nálatok felcsatolja az sd kártya meghajtót ha ösze van dugva a pc vel az usb ?? az cm-10.1-20130819-UNOFFICIAL-cocktail ben mert akár mit csinálok nem ismeri fel a pc ém
-
bigman001
tag
bagyusznak az ujj kernelén van usb mert nekem nem ismeri fel a kártyám ez mért van ??
-
bigman001
tag
úgy hogy gb és vagyok nem frissítettem ics re hivatalosan elvileg működhet normálisan a bagyusz új szoftvere a loost pachal amit ma tett fel és a hozzátartozó gappsal??
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #18410 üzenetére
Szia Fakir tudnál nekem abban segíteni,hogy rányomtam tegnap a cwm 6 os flash ére és kábel nélkül jön a 6 os cwm recovery,ez most baj és mit jelent??? Átírtam a gyárit?? Ha újrarakom a rendszert akkor is benne marad, nem áll vissza ,mert idáig a bat filéra kattintva usb én hoztam be idáig !!!! Letöltötte hivatalosan a frissítést újraindul bejön a 6os recovery elkezdi telepíteni de megáll és nyitott hasú robot fogad egy háromszöggel próbáltam olvasni a cikked de nem értem pedig nagyon jól sikerült
egyszerüen elfáradtam már!!!! Írsz valami olyasmit hogy downloader módban kéne feltenni az usb t és akkor lehet sikerül a frissítés is ?? Vagy valahogy fel lehet erőltetni rá???
-
bigman001
tag
Szia Fakir tudnál nekem abban segíteni,hogy rányomtam tegnap a cwm 6 os flash ére és kábel nélkül jön a 6 os cwm recovery,ez most baj és mit jelent??? Átírtam a gyárit?? Ha újrarakom a rendszert akkor is benne marad, nem áll vissza ,mert idáig a bat filéra kattintva usb én hoztam be idáig !!!! Letöltötte hivatalosan a frissítést újraindul bejön a 6os recovery elkezdi telepíteni de megáll és nyitott hasú robot fogad egy háromszöggel próbáltam olvasni a cikked de nem értem pedig nagyon jól sikerült
egyszerüen elfáradtam már!!!! Írsz valami olyasmit hogy downloader módban kéne feltenni az usb t és akkor lehet sikerül a frissítés is ?? Vagy valahogy fel lehet erőltetni rá???
-
bigman001
tag
uto frissítésem: a telefon bekapcsolva. az sd kártya kivéve. az usb rádugva indítom az utut az eszközkezelőben minden driver fent remekül ! erre 9 százaléknál feldob elősször egy f meghajtót és megáll és kéri vegyem ki az aksit így eleve jól csinálom vagy mi lehet a baj??
-
bigman001
tag
cwm based recoveryvel csinálom 5.5.0.4
-
bigman001
tag
válasz
Smithy1986 #18357 üzenetére
akkor az unrotal kezdjek igaz?? mert a rotoltra nem mennek fel a frissítések se otun se fotán
-
bigman001
tag
próbáljátok ki milyen ha 5.napja csinálod éjjel nappal!!! kérdezel valamit és nem válaszolnak, hanem a nyelvtannal foglalkoznak ! nem tudjátok kivenni mit kérdeztem vagy csak merő kötekedés ???
-
bigman001
tag
sziasztok tudnátok nekem abban segíteni hogy látom többen is el akadtak a gb rommal amikor hivatalosan akarták frissíteni. sehogy nem megy fel nekem sem a témobilos V61j se fotan se otun a /2.3.6. 010-04/ 5.9 mb hogy tudjam frissíteni h1n1 hivatalosan mert mindig elakad a frissítés letölti újraindúl de nyitott hasú robot és felkiáltójel .Nem tudnál segíteni nekem hogy tudnám feltenni?? Láttam egy hozzászólást kértek egy bacup ot valakitől telenor originál 12 .10.30 at avval sikerült valakinek érdemes leszedni föleg ha témobilos v61j van fent ?? amúgy valakinek sikerült ezt megoldania valahogy ??? segítsen valaki már az őrület határán vagyok
-
bigman001
tag
válasz
tivcike #18343 üzenetére
sziasztok tudnátok nekem abban segíteni hogy látom többen is el akadtak a gb rommal amikor hivatalosan akarták frissíteni. sehogy nem megy fel nekem sem a témobilos V61j se fotan se otun a /2.3.6. 010-04/ 5.9 mb hogy tudjam frissíteni h1n1 hivatalosan mert mindig elakad a frissítés letölti újraindúl de nyitott hasú robot és felkiáltójel .Nem tudnál segíteni nekem hogy tudnám feltenni?? Láttam egy hozzászólásodat kértél egy bacup ot valakitől telenor originál 12 .10.30 at avval sikerült neked érdemes leszedni föleg ha témobilos v61j van fent ?? amúgy valakinek sikerült ezt megoldania valahogy ???
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #18312 üzenetére
Még egy kérdés ha a gyári frissítés itt van az sd kártyámon azt valahogy nem lehet feltolni rá pl bele integrálni az eredeti romba és a 2 öt együtt feltenni vagy külön zip röl telepíteni vagy clockworkmodba betenni egy mappába szóval valahogy ?? a másik ha töröltem valamit véletlen akkor az már nem is lessz meg a telómön hiába rakok ujj rendszert fel akkor sem pótolja azt amit letöröltem??
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #18310 üzenetére
köszi elolvastam!! de ott tartottam bagyusszal hogy feltettem sok romot a telom mindig kikapcsolt 20 30 perc mulva erre irtad hogy rom kérdése most visszatettem a gyári gb v 61 j romot avval jól megy most és ki se kapcsol ez is volt rajta eredetileg az talál egy 5.9 mb os frissitést letölti ujraindul és nyitott haso robotban egy felkiáltójel egy háromszöggel probáltam otu q val is de az sem megy hogy hivatalosan feltegyem a gyári 4.0.4. est mit lehet evvel kezdeni hogy felmenjen a gyári gb re a gyári ics?? az otut hogy kell használni mikor kell rádugni ki kell hogy legyen kapcsolva az sd ki kell venni és mikor mert lehet ott rontok el valamit ! na most amit elolvastam a blogodban az hogy segít ezeken a kérdéseken ??
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #18285 üzenetére
szia sikerült visszaraknom a gyári 2.3.6. gingerbeardot V61j témobilost ot nem a telenoros hanem a témobilos volt fent gyárilag evvel még nem kapcsolt ki a telefon akkor csakugyan rom függő lesz a dolog vagy a set cpu okozza most a témobil adatai ez Alapsáv: M8255A.ABBQMAZM-4.1.40T Kernel 2.6.35.11-perf+ android- bild@.ubunt81#1 ezt próbálom felfrissiteni hivatalosan megtalál egy 5.9 es mb os freemwaret aminek a száma 2-3-6-010-04 letölti kikapcsol újraindul elkezdené telepíteni de megáll egy nyitott hasú robottal és felkiáltójellel az elötte lévő telenorossal is talált egy 135 mb os frissitést letöltötte ujraindul de csak feket képernyő fogad se a telepítő nem indul se a robotot nem rakja ki semmi csak fekete képernyő próbálom felfrissíteni otu q val de 9% nál megáll és kéri vegyem ki az aksit itt mit kell csinálni kikapcsolva vagy bekapcsolva legyen a teló??? az sd kártyát ki kell venni ??? mikor kell rádugni stb ??? mert lehet azért áll meg mert rosszul csinálok valamit ??? vagy tudnátok segíteni hogy tudnám ezt az 5.9 mb os frissítést felvarázsolni hogy hivatalosan frissítsen 4.0.4. ???
-
bigman001
tag
válasz
bagyusz #18287 üzenetére
szia sikerült visszaraknom a gyári 2.3.6. gingerbeardot V61j témobilost ot nem a telenoros hanem a témobilos volt fent gyárilag evvel még nem kapcsolt ki a telefon akkor csakugyan rom függő lesz a dolog vagy a set cpu okozza most a témobil adatai ez Alapsáv: M8255A.ABBQMAZM-4.1.40T Kernel 2.6.35.11-perf+ android- bild@.ubunt81#1 ezt próbálom felfrissiteni hivatalosan megtalál egy 5.9 es mb os freemwaret aminek a száma 2-3-6-010-04 letölti kikapcsol újraindul elkezdené telepíteni de megáll egy nyitott hasú robottal és felkiáltójellel az elötte lévő telenorossal is talált egy 135 mb os frissitést letöltötte ujraindul de csak feket képernyő fogad se a telepítő nem indul se a robotot nem rakja ki semmi csak fekete képernyő próbálom felfrissíteni otu q val de 9% nál megáll és kéri vegyem ki az aksit itt mit kell csinálni kikapcsolva vagy bekapcsolva legyen a teló??? az sd kártyát ki kell venni ??? mikor kell rádugni stb ??? mert lehet azért áll meg mert rosszul csinálok valamit ??? vagy tudnátok segíteni hogy tudnám ezt az 5.9 mb os frissítést felvarázsolni hogy hivatalosan frissítsen 4.0.4. ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest