- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
anulu
félisten
ma úgy néz ki, hogy alaplapot fogok cserélni a chieftecemben. szurkoljatok, hogy ne kapjak idegbajt, mert enyhén szólva is tele van pakolva, a másik pedig, hogy sikerüljön a Zalman 7000AlCu-t felapplikálni NF7 2.0-ra...
-
Allien
veterán
Jó móka a házcsere, én is átestem nemrég rajta (nem, nem a házon!). Annyira nem féltem tőle, de a régi ház igényesebb kialakitásu volt. Az újhoz csak fém bakok voltak, és a régiből nehezen tudtam átbarkácsolni a gumi bakokat. Kettőt egymásra kelett ahoz rakni, hogy pont méretes legyen. :B
-
kíváncsi
őstag
Nem volt nehéz egyáltalán :D
-
kíváncsi
őstag
Na re! túl vagyok életem első teljes alaplap+cuccok egyik gépből a másikba szerelésén! jó érzés nagyon :D
-
kíváncsi
őstag
SIkerült :DDDD na mostmár csak az alaplap csere van hátra :)
-
kíváncsi
őstag
19943 volt király nagyon csak a kis szutyit nem tóm kipattintani hátulról :) :((
-
kíváncsi
őstag
meg mágnese csavarhúzom van azzal csavarozhatok nem ?
-
Sundesz
addikt
Hú!! Ez király!!! :C
Mennyi volt??? -
kíváncsi
őstag
chieftec [L]http://www.chieftec.com/products/Workcolor/BX01.htm[/L]
ilyen házat vettem szín mindegy úgyis de merre lehet azt a kis szutiyt kipattintani? -
Sundesz
addikt
Milyen házat vettél?? Van linked hozzá??
Egyébként kitörheted nyugodtan! És procihűtőstől átteheted! -
kíváncsi
őstag
Sziasztok vettem ma egy új házat. A hátoldali lapja ahol vannak a kivezetések az új házban lévővel nem egyezik meg. Azt ki kell törni vagy szépen ki lehet szedni? Az alaplapot átrakhatom procihűtőstől?
előre is thx
Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest