Aktív témák
-
anulu
félisten
ma úgy néz ki, hogy alaplapot fogok cserélni a chieftecemben. szurkoljatok, hogy ne kapjak idegbajt, mert enyhén szólva is tele van pakolva, a másik pedig, hogy sikerüljön a Zalman 7000AlCu-t felapplikálni NF7 2.0-ra...
-
Allien
veterán
Jó móka a házcsere, én is átestem nemrég rajta (nem, nem a házon!). Annyira nem féltem tőle, de a régi ház igényesebb kialakitásu volt. Az újhoz csak fém bakok voltak, és a régiből nehezen tudtam átbarkácsolni a gumi bakokat. Kettőt egymásra kelett ahoz rakni, hogy pont méretes legyen. :B
-
kíváncsi
őstag
Nem volt nehéz egyáltalán :D
-
kíváncsi
őstag
Na re! túl vagyok életem első teljes alaplap+cuccok egyik gépből a másikba szerelésén! jó érzés nagyon :D
-
kíváncsi
őstag
SIkerült :DDDD na mostmár csak az alaplap csere van hátra :)
-
kíváncsi
őstag
19943 volt király nagyon csak a kis szutyit nem tóm kipattintani hátulról :) :((
-
kíváncsi
őstag
meg mágnese csavarhúzom van azzal csavarozhatok nem ?
-
Sundesz
addikt
Hú!! Ez király!!! :C
Mennyi volt??? -
kíváncsi
őstag
chieftec [L]http://www.chieftec.com/products/Workcolor/BX01.htm[/L]
ilyen házat vettem szín mindegy úgyis de merre lehet azt a kis szutiyt kipattintani? -
Sundesz
addikt
Milyen házat vettél?? Van linked hozzá??
Egyébként kitörheted nyugodtan! És procihűtőstől átteheted! -
kíváncsi
őstag
Sziasztok vettem ma egy új házat. A hátoldali lapja ahol vannak a kivezetések az új házban lévővel nem egyezik meg. Azt ki kell törni vagy szépen ki lehet szedni? Az alaplapot átrakhatom procihűtőstől?
előre is thx
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged