- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Egy jó tanács alaplapcsere reinstall nélkül esetére. Ne a raidra kössétek, hanem a standard alaplapi ide wezérlőre a rendszerwinyót még a régi lapon is, a többit meg húzzátok le. A lényeg most jön: Állítsátok be az ide vezérlőnek álltalános windows ide meghajtóprogit(a gyártófüggetlent), mert legtöbbszőr az ide meghajtóprogikkal akad össze az új lap xp alatt, valamint szedjétek le a videókártya meghajtóprogiait.
-
gozso
őstag
nálam volt olyan hogy abit bd7-2-ről cseréltem ugyan ilyenre (az előző elszállt) és ujra kellett telepitenem. aztán váltottam asusra(rambus rulz) és megusztam reinsall nélkül!
ki érti ez???? -
Apicius
tag
Még mindig semmi....
Lehet, hogy valami gebasz van? -
kenwood
veterán
nekem kt333 rol i810 re downgrade volt.
nem indult sehogyse.
viszont a repair-install (majdnem) minden beallitast megtartva megoldotta a gondot
1-2 programot (pl office xp,shareware progik 1 resze)ujra kellett telepiteni vagy regelni.
de meg a wallpapert is megartotta.
(xp prof angol sp1 integrated)
b-tervnek ezt javaslom. -
BOOSTER
aktív tag
Azért van esélyed habár sokan mondják hogy kifekszik a Win...
Az igaz hogy nem szereti az alaplapcserét...Lehet hogy szerencse dolga...
Próbáld meg...
Az én magán véleményem azért az hogy új konfigot illik új OPrendszerrel megtisztelni...azért tökéletes működést csak így lehet elvárni...
[Szerkesztve] -
BOOSTER
aktív tag
Én nem tudom de nekem alaplapcsere vagyis inkább vinyó és vidkari ami már a régi gépben is megvolt nos ezek kivételével minden ki lett cserélve:
És a WinXP tök simán felállt...
Egyből elsőre indult...
A régi gép Inteles volt igaz az is VIA-s...
Az új alul látható...
[Szerkesztve] -
dooh
csendes tag
Alaplap (P2 -> P4), VGA-kártya (NVIDIA -> ATI) és hangkártya (SB -> alaplapi integrált) cseréje előtt állok és azt szeretném megtudni, hogy lehet az egész procedúrát úgy megcsinálni, hogy ne kelljen újra húzni a Windows XP-t és a többi programot...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest