- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tibibi
őstag
milyen memóriát vegyek a laphoz?mit ajánlotok .mert valszín.giga.lesz.:)
-
tibibi
őstag
ez engem is érdekelne ne fogd vissza magad :)
-
tibibi
őstag
sziasztok merre találok bővebb infót a gigabyte lapról,és hol tudom esetleg megrendelni? A depo-n nincs a számítógép.hu csak rövid leírás van :(
-
tibibi
őstag
sziasztok köszi mindenkinek a gyors válaszokat.Úgy nézem ez amd lesz :) igen a táp és az alaplap amiből a legjobbat szeretném az anyeginhez képest,a ház teljessen mindegy,de jó lenne ha nem kéne külön venni.Tehát amd alap + jó táp házzal ,a proci meg a hűtő ugyis cserélve lesz.Ja és a memória arra is szeretnék tanácsot. tehát alaplap asus abit epox?? Most abit st 6 raid van 800 celeronal 1015 fut. még egyszer köszi a válaszokat!
-
tibibi
őstag
Sziasztok tudnátok e segíteni kellene egy jó alaplap amit később tudnék bőviteni jobb procival ,de nem tudom eldönteni amd v.intel .ötlet tanács kellene alaplap + ház+ proci. vga kártya van vinyo is.előre is kösz.50huf -ig van rá keret.
Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest