- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hali. Tegnap történt a problémám, mikor kivettem a lapomból a procit, de a borda tartója erősen rá volt szorítva a lapra... Szóval Kicsit megcsúszott a csavarhúzó, és picit megpöckölt egy apró integrált nyavaját, egy csíkon egy pici pötty összesen. Kérdés, hogy ezt valaki meg tudja-e nekem javítani?
Szerintem csak össze kéne kötni meg lelakkozni.
Ja azóta melegszik a proci, csak képet nem ad, és elkezd csipogni mikor bekapcsolom. -
hipernick
tag
Hali!
Én két abit bf6-on is cseréltem kondikat, azóta hiba nélkül futnak. A kondikat kiforrasztod ,bemész egy megfelelő boltba és kérsz helyettük ugyanolyan paraméterekkel rendelkezőket. Visszarakod őket és kész is a remekmű.Az egész egy 20 perces folyamat, nem egy nagy meló, persze kell egy kis gyakorlat forrasztásból. Hát ennyi, láss neki.
-
mr_ricsi
veterán
''persze csak azokat, melyeknek fel van púposodva a tetejük''
A púpos kondikkal azonos méretűeket mind! Ha pl. az 1500u/6,3V-os kondik közül 2 púpos, akkor az összes ilyen kondit cseréld, hogy sunyi gyártáshibás se' maradjon.
Csakis 105°C-os low ESR-es kondit használj, és minimum olyan értékűt, mint ami gyárilag volt. -
zol_
csendes tag
hello!
nem tom, ki hogy van vele, és legfőképpen mennyire éri meg, de én nem szeretem kidobni egyből azt, ami rossz(vagy legalábbis annak tűnik). éppezért nem hajítottam ki egy Abit bf6-os alaplapot sem, habár nem hajlandó mozdulni. pedig amíg be nem tettem a házba, egész jól ment. aztán a házban már meg sem nyikkant.azon filoztam, milenne, ha a kondikat(persze csak azokat, melyeknek fel van púposodva a tetejük...) kicserélném.
hogy kérdést is feltegyek: van ezzel kapcsolatban tapasztalata vkinek?! mennyire okozhat gondot, ha pl kissebb kapacitású kondit teszek be?!
ZoL
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest