Keresés

Aktív témák

• fügike

senior tag

válasz neongorack #9 üzenetére

Nem is lesz! De ha bizonytalan vagy, inkább hívj valakit, és nézd meg, hogyan csinálja! Másodjára már magad is meg tudod oldani! Annyit nem ér egy komplett gép, hogy büszkeségből - vagy minekhívják - elfüstöljön!
    Mellesleg: érdemes csak a házhoz kapott dolgokat használni a szereléshez! Egy kissé fanatikusabb egyénnél már zsákszámra lehet csavar, alátét, távtartó meg istennyila, de a ház meneteihez annak csavarjai illenek leginkább! (Vagy még az se gaygibb háznál!)

• fügike

senior tag

válasz neongorack #7 üzenetére

Egy Chieftek házban - ha jól tévedek, ez az - szerintem ilyennek nem szabadna előfordulnia! Nekem BX-01-BBB van, esze ágában nem volt a lapnak közel kerülni az alaplemezhez! Ráadásul a ház is méretes, elég könnyen el lehet férni benne, és jó a szerelhetősége is!

• fügike

senior tag

Talán a legfontosabb, hogy a procihűtőt érdemes mindig a lap beszerelése előtt feltenni a lapra/procira, mert a házban szerelni elég kockázatos, és nehéz is.
    Aztán: érdemes használni a kis szigetelőkorongokat, amiket a csavar és a lap közé kell tenni, bár azok nélkül sem kéne hogy baja legyen a lapnak.
    Minden csavarhelyre tegyél távtartót, és csavarozd oda, hogy a lap stabilan álljon a helyén!
    Vigyázz rá, hogy a lap hátulja ne érjen hozzá - elsősorban a forrasztások - az alaplemezhez - nekem egyszer így füstölt el egy lap, mert vacak hajlott lemez volt alatta.
    A lapot ha lehet ne feszegetsd a helyére, inkább azt szereld be előbb, és csak utána minden egyebet! Érdemes esetleg benézni, hogy hogyan tudod betenni, mielőtt bármit elhelyezel a házban!
    Mielőtt beszereled, szedd ki azokat a bővítőkártyahely-takaró lemezeket, amik helyén biztos lesz valami, mert ha utána szeded ki, megrongálhatod a lapot.
    Egyelőre ennyi. Esetleg kérj meg egy hozzáértő ismerőst, hogy segítsen, vagy csak ellenőrizzen. Ártani nem használ!:DD

Aktív témák