- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, hogy csipog-e, lehet, hogy nem. Anno a TH7II-kön volt egy kétdigites kijelző, ami kijelezte, hogy hol áll meg a lap. SZerintem nem csipog.
De figyi ha kiveszed a procit, és bemész egy kiskerbe (demostudio) vagy használtgép bontóba, akkor tuti kipróbálják neked. -
törölt tag
Az alaplap a következőképpen indul (nagy vonalakban).
self-test, órajelgenerátor tesztje, processzor, memória, vga.
Procit nézd meg egy máisk lapban, hogy megy-e. Ha megy, akkor visszarak, ram nélkül, ahogy a kolléga is írta. Ha csipog a ram miatt, akkor lehet tovább menni, ha nem, akkor azt jelenti, hogy az alaplap a ramtesztig el sem jut. Magyarul ha a procid jó, az alaplap garantáltan halott. -
Loader
tag
Ezeket a dolgokat már mind végigpróbáltam. (Sőt még többet is.)
Köszönöm a hozzászólásokat. Utána nézek az említett topic(ok)nak. -
somodisoma
senior tag
Egyebkent még erintkezesi hibat is el tudok kepzeli, jol mozgasd meg benne pl.: a RAM-ot.
-
somodisoma
senior tag
1: csak proci, meg speaker, semmi mas, se vinyo,se vinyo cable, se VGA, sesemmi.
Na ekkor elvileg egyenletes hosszani csipogas kell. (RAM hiany miatt)
Ha nem csipog, akkor alaplap, vagy proci. (mert a tapot mar ugye probaltad), ha csipog, akkor lehet rakni bele ramot, (utanna megvaltozik a csipogas a VGA hianya miatt.) stb. vinyo, floppy, stb. -
bogingrol
aktív tag
nem tom mi van a gepedben, probald meg csak a legszuksegesebekkel bootoltatni a gepet, ha ugy sem indul, akkor probald meg masik vga-val, ha van ra lehetoseg, esetleg probald ki masik gepen a monitort, vagy mittomen.ez egy burkolt up volt egyebkent.remelem megoldodik a problema (masik ram esetleg, vagy a proci kiprobalasa masik gepeen) egyebkent van par nem indul a gepem totyik, ott irtak okos emberek okossagokat esetleg olvass belejuk
-
Loader
tag
Üdv!
Történ az, hogy a gépem bekapcsoláskor össze vissza csipogott (lassan). Kép az nem volt semmi, a billentyűzeten sem világított a led. A proci melletti memória foglalat nagyon poros volt ezér kitisztítottam, így viszont már nem csipog semmit sem! Szétszedtem,összeraktam, de semmi. BIOS reset is volt, de úgyse. Próbáltam csak procival indítani, de ua.
Egy barátom tápjával is kipróbáltam de nem használt.
A gép: Abit BD7II (845), IP1.6
Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest