- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Mert mondta,hogy most töltötte de nem tudtam,hogy milyen szintre és ez a karácsony napján volt a családi össze jövetel közben.Így nagy volt a felfordulás és felületesen ment a próba ebből gondoltam a min 2000mAH akkura.De lehet,hogy azt csinálom,hogy megveszem az általad javasolt töltött és az ithon elfekvőben levö 900mAH és 1200mAH akkukat próbálom életre kelteni.Mert van itthon még a régi fényképezőgép ilyen akkumulátorokkal működött,de már nem használtuk mert a töltő tönkre ment.
-
qwertly
addikt
Köszi megfogom nézni,kipróbáltuk a rokon akkujával amely 2300mAH volt igaz nem tudta megmondani,hogy mennyire van feltöltve de avval éppen csak ment így gondoltam,hogy min 2000mAH kell a kocsiba.A gyerek + kapott 10000ft karácsonyra ebből az ajándékból akartam megvenni neki az akkukat.Az akkuk még barátságos áruk de a töltő elég húzós esetleg nem tudsz javasolni olyat amely olcsóbb egy kicsit és megbízható
-
qwertly
addikt
Sziasztok,kaptak a gyereket egy távirányítós autót karácsonyra ,de 6db ceruza elem kell bele.Én akkut szeretnék bele tenni,az egyértelmű,hogy miért.De milyet vegyek amely min 2000mah és kellene,hozzá töltő is?Tudna valaki aki ért,hozzá,hogy melyik lenne ár érték alapján a legjobb?Ez Pesten lenne a vásárlás,és ha lehet ne online bolt mert megfeledkeztem erről a dologról az ünnepek alatt és most tettem bele sima ceruza elemet és alig indult el.A kölykök meg sírnak már,hogy nem bírnak ki több időt anélkül,hogy játszanának az ajándékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Trollok komolyan
- Renault, Dacia topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest