- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
De esténként azért ágyba fekszel le, ami mellett ott van a 220V-os dugó (éjszaka elkészül)?
Ha pedig egy nap olyan sokat kattogtatsz, akkor 2db/2garnitura akkumulátort tarts.
Én biztosan nem szórakoznék autós töltéssel. Ezért is nem gondolkoztam annak idején az IPC-1 és az IPC-1L között, elég a 12V-os dugó nélküli (és a nagyobb töltő áram sem kell nekem - mielött még valaki megírná). -
And
veterán
Szerintem ne az legyen a fő mércéje egy töltőnek, hogy működik-e szivargyújtó aljzatról. Plusz szempont persze lehet, de végeredményben bármely töltő üzemeltethető szivargyújtóról, amely DC törpefeszültségű táppal működik. Persze egyszerűbbé teszi az életet, ha nem kell hozzá külön DC-konverter, csak egy megfelelő csatlakozó, de az előbbi esetben sem megoldhatatlan a táplálás.
Ezek a típusok például elmennek közvetlen 12V-ról, de alapban nem jár hozzájuk szivargyújtós tápkábel: Voltcraft BC-500, Maha C-9000. A Voltcraft IPC-1 típushoz viszont alapban jár ilyen adapter, ha jól tudom.
Mod. #9072-re: az autók szivargyújtó aljzata általában 10A-es áramra van biztosítva, annyi bőven elegendő ezen töltők működéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest