- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
De esténként azért ágyba fekszel le, ami mellett ott van a 220V-os dugó (éjszaka elkészül)?
Ha pedig egy nap olyan sokat kattogtatsz, akkor 2db/2garnitura akkumulátort tarts.
Én biztosan nem szórakoznék autós töltéssel. Ezért is nem gondolkoztam annak idején az IPC-1 és az IPC-1L között, elég a 12V-os dugó nélküli (és a nagyobb töltő áram sem kell nekem - mielött még valaki megírná). -
And
veterán
Szerintem ne az legyen a fő mércéje egy töltőnek, hogy működik-e szivargyújtó aljzatról. Plusz szempont persze lehet, de végeredményben bármely töltő üzemeltethető szivargyújtóról, amely DC törpefeszültségű táppal működik. Persze egyszerűbbé teszi az életet, ha nem kell hozzá külön DC-konverter, csak egy megfelelő csatlakozó, de az előbbi esetben sem megoldhatatlan a táplálás.
Ezek a típusok például elmennek közvetlen 12V-ról, de alapban nem jár hozzájuk szivargyújtós tápkábel: Voltcraft BC-500, Maha C-9000. A Voltcraft IPC-1 típushoz viszont alapban jár ilyen adapter, ha jól tudom.
Mod. #9072-re: az autók szivargyújtó aljzata általában 10A-es áramra van biztosítva, annyi bőven elegendő ezen töltők működéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest