Keresés

Aktív témák

• brutaka

tag

válasz vhiskas #11475 üzenetére

Azért szerintem arra nyugodtan válaszolhatsz amit én írtam!

• shteer

titán

válasz vhiskas #11470 üzenetére

ez feleselges volt, mert privát üzenetek nem hozhatók nyilvánosságra :N

• brutaka

tag

válasz vhiskas #11470 üzenetére

Tudod
    1. személyes üzeneteket bemásolni TILOS, tehát újabb problémát vétettél.
    2. Írtam neked, nemtudom, az holvan, hogy mondtam neked, hogy azért nem kaptad meg azt a töltőt még mert lusta voltál átutalni és otthagytál pesten a x*rban alig tudtam hazajönni.
    3. Én eleve így vettem az MSI-t, és az előző tulaj mondta hogy így meg úgy meg amúgy, és azt leírtam neked, Jubiii megbízható. Ha ő aztmondja, hogy szervizben volt a gép akkor ott, és nemkell kamuzz.
    4. Mint kiderül, de ha nem, mert nem erősséged az átlátás, megítam neked hogy ez annyira vészhelyzet, hogy bármi áron is de meg kell szereznem a szériaszámot, és még azt is felajánlottam neked, hogy inkább a saját hibámra vállalom a feketelistát, mert te annyira csipogtál érte, pedig azt a részt elfelejtetted bemásolni hogy 2hétig eltüntél, és PÉNZEL TARTOZOL NEKEM!
    5. Nevetséges a zsarolás dolog, egyszerűen nincs más megoldás, mert belőled elveszett az emberi tisztesség utolsó szikrája is, és más módon nem vagy hajlandó segíteni, így inkább úgy voltam vele, hogy nekem mind1, tőlem gondoljon bárki bármit elengedem a tartozásod, megkapod a töltőt amit azért nem kaptál még meg, mert nem fizettél. És írok a topiocba hogy töröljék a hozzászólást...Ez nekem lett volna ciki, nem neked, te mégsem vagy képes egy ilyenbe sem belemenni, pedig nyilvánvalóan lejárattam volna magam egy szériaszámért!
    6. Állítólag ellopott notebook. Hamarosan személyesen is megtudod, hogy nem csak állítólag.. Ezt értsd ahogy akarod..
    7. Már nem azért de szerintem te is vagy loptad vagy hazudtál a száramazásáról mert elég régóta várom már azokat a "dobozokat.. papírokat..." amik a "nagybátyádnál" vannak..

Aktív témák