- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
mokujin2 #14838 üzenetére
Vedd meg a ventilátort, és téma le van zárva.
Viktor77 csak a véleményét írta le, próbált rámutatni arra, hol hibáztál. Megértettük, h épp más dolgod volt, el van nézve talán még az is, h nem értesítetted mokujin2-t; csak ne rontsd el azzal, h itt hirtelen felindulásból mindenfélét írsz.
Beszéljétek meg priviben az üzlet részleteit, és kész.
Üdv!
-
netseft
aktív tag
válasz
mokujin2 #14837 üzenetére
Akkor döntsd már el, hogy mi legyen. Tegnap este még azt írtad privátban, hogy ma utalsz, és minden lezajlik ahogyan azt eredetileg beszéltük. Ha betartottad az ígéreted és ma valóban utaltál, akkor miért írod ezt? Vagy akkor mégsem utaltál? Emellett ha végül mégis sikeresen lezajlott volna az üzlet, leírtam volna ide, gyanítom akkor nem lenne belőle fekete pont. Ráadásul egyelőre még nem is kaptál hivatalosan fekete pontot, szóval nem értem most miért változott az álláspontod. A továbbiakat majd privátban rendezzük, csak azért írtam ide, hogy lássák az illetékesek jelenleg mi a helyzet.
-
mokujin2
tag
válasz
mokujin2 #14837 üzenetére
De amúgy meg egyfolytában dolgoztam, és így nehéz lett volna mind kettőre koncentrálni!!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel én szeretek egyszerre egy dologra figyelni jobban, mert ha több dologra figyelek akkor lehet hogy mindkettőt elb*szom....
De hát mondom nem érdekel, mondjon bárki bármit, nekem a többiekkel meg vannak az üzleteim, jól csináltam eddig mindent, de ez van.
Majd legközelebb jobban figyelek...
BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
-
Viktor77
titán
válasz
mokujin2 #14827 üzenetére
"Mivel a vele való üzlet nekem fontosabb volt, ezért csak neki tudtam írni üzeneteket!!!!!!!
Írtam volna neked is, csak arra már nem igen volt időm!"Azért ugye érzed, hogy ez erősen sántít? Valaki másnak tudtál írni, neki meg annyira nem volt 30mp-ed, hogy beírd, kérsz pár nap türelmet?
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest