Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

válasz bozont #509 üzenetére

Elvileg nem lesz semmi korlátozás, csak gondolom plusz tartalmak megvásárlására lesz lehetőség, mint bármi egyébnél. Ami a Gameforge-nál van, az valóban egy vicc... viszont amcsi szerveren meg nem tudom mennyire lesz itteni idő szerint nappali élet, illetve nem hajnali, plusz a vélhetőleg magas ping miatt is tartok tőle (világ életemben utáltam a lagot). No meg egy lvl 23-as templart nekem nem kis idő volt felhúzni, dobnám a kukába? :DDD

Remélhetőleg, legalábbis az ígéretek szerint a Gameforge-os starter accountok tulajdonosai idővel válthatnak veteranra (minimális korlátozások), de 30 napos gold packet bármikor vehetnek IRL 10 euroért (haha, =havidíj), vagy IGN 6-7 milla aranyért. Megmondom őszintén, bennem (a GF accountomban) csak ez a lehetőség tartja az életet, elvégre veterannal már bőven meg lehet lenni, a gold pack meg csak hab a tortán. Persze minden jobb lenne teljesen korlátozás mentesen, de annak is ára van. :)) (Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy EU-ból hányan mennek majd az amcsi szerverekre... még az is lehet, hogy több, mint elég.)

Új hozzászólás Aktív témák