Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Mert az ugye gyorsabb
-
szatocs
őstag
Aham, így már akkor az nforce 4 PCIexpressel , ugye ?
-
BluEyes
őstag
-
szatocs
őstag
Csak inteles alaplap van PCIe- es?
-
KriszBoy
senior tag
Szerintem itt nézd meg:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Akkor azt mondod, hogy ezzel még várjak?
Miért , ennyivel jobb lenne a PCI- E? -
BluEyes
őstag
Sejtem, mi a gondod.
A mostani lapodon található PCI foglalatok NEM alkalmasak a nemrég piacra került PCI-E csatolós kártyák fogadására, kis túlzással csak névrokonok. A mostani alaplapodba AGP -s kártyát kell választanod. Ha tervezed a rendszered cseréjét, először válaszd ki a neked tetsző alaplapot, és az azon található foglalatba illő vga-kártyát vegyél. Jelenleg együtt létezik a két ( AGP ill. PCI-E) rendszer, de belátható időn belül már csak az utóbbival szerelt alaplapok lesznek kaphatók. Ezért érdemes meggondolni, hogy most van-e az ideje drága AGP-s kártyába fektetni a pénzed.
-
szatocs
őstag
Egyébként azért is érdekelne, mert most tervezem egy Gecube x800 xt pe- t venni. És nem tom, hogy ennek van - e jelentősége, mármint alaplap szempontjából, hogy kell-e cserélnem, mert most egy ASUS A7N8X-X- em van.
-
szatocs
őstag
Láttam, hogy volt már ilyen, vagyis ehhez hasonló, de én ezeket egyáltalán nem tom. Még azt sem, hogy mire kellett volna gondolnom ( PCI Express). És igen, szoktam haználni azt a bizonyos jobb felső sarokban lévőt.De még mindig nem lettem sokkal okosabb.Miben különbözik a kettő, ezek foglalatok, vagy mik ?
-
Maximus
csendes tag
Volt már egy ilyen topic nem olyan rég. Keress rá!
-
szatocs
őstag
A kérdésem a következő. Miben különbözik pontosan az egyik a másiktól, és ki melyiket ajánlaná, valamint melyikhez milyen videokártyát( ati vagy geforce) , ha ez egyáltalán számít
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest