- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
quasarus #924 üzenetére
Udv! Ugye en 1920x1080 veszem fel jatekban. Ezekkel a beallitasokkal render + encode utan olyan 4GB koruli lesz a meret 15 perces videonal. Youtube is konvertal lefele persze igy mikor megjelenik a kesz anyag olyan 500~600MB lesz a merete. Minoseg romlik de nem veszes. Mellekes en Fraps-al veszem fel a videokat.
kamerakhoz nem ertek sajnos. Probalj meg egy hasonlo beallitast mint az enyem. Toltsd fel youtube ra es nezd meg konvertalas utan milyen lesz a kesz anyag. Utana finomitasz rajra. A lenyeg a H.264 codec ja es en jobban szeretem a VBR torekedjen csak a legkobb bitratere -
Butcher-HUN
senior tag
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Lenne két kérdésem.
1. Jelenleg Adobe Pro Premiere CS4-ben dolgozom. H.264 / MP4-ben. 1080p-felbontást használok. A kész anyagot Youtube-ra szoktam felölteni. Maximum 15 percesek ezek a kis videók. Szerintetek érdemes váltani CS5-re? Mennyivel tud többet mint a CS4? Render majd konvertálás után a kész anyag minőségben van különbség CS4 és CS5 esetében?
Azt tudom hogy a Youtube is konvertál és ez minőség romlással jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest