- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Hókusz Pók #577 üzenetére
Igen, valóban így van
én a reklámokat vágnám ki a tv kari által felvett filmből mpeg2 be dolgozik, ezen nem tudok változtatni, és e célra keresem a legmegfelelőbb progit
Eddig a végleges kimentést is figyelembe véve, hogy ne kelljen ujrakódolni az egészet, a pinnacle studio, ill Powerdirector tunik legalkalmasabbnak, bár a studionak kellemesebb a felülete.
Ha az újratömörítéstől eltekintünk akkor meg a sony vegas használható legjobban szerintemAzért szeretném megspórolni az ujratömörítést, mert sokáig tart, sok helyet foglal a nyers, ill. DV avi
Meg azért, mert a kari már előálíított egy megfelelő minőségű mpeg 2 estLemezes kamerát amúgy nem vennék, akkor már inkább HDD set
-
Smogus
őstag
válasz
Hókusz Pók #454 üzenetére
Köszönm szépen
Miután jobban belemreültem a témába rájöttem a dolgokra, persze csak nagyvonalakban
Sikerült megoldani
egyébként ha valakit érdekel:[link] -
bitfarkas
őstag
válasz
Hókusz Pók #182 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a vissza-oda tömörítésnél meglehetősen nagy a minőségromlás. Valódi editálást ezért aztán nem is lehet végezni, vagy jobb, ha az ember nem végez.
Az optimálisan az egyszerű vágásnál alkalmazható a kulcskockáknál történő vágás, ami kb fél másodpercenkénti lehetőség. Ez szerintem nem oilyan borzasztó kötöttség, viszont a minőség változatlan marad.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- PlayStation 4
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest