- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e.
Keresnék video szerkesztésben jártas emberkét, ma nekem jöttek, szerencsére csak a tükröm vitte le, áttért az én sávomba az illető, alig tudtam lehúzódni előle. Nem állt meg persze, kamera felvételem van, de nem látom teljesen jól a rendszámot, este volt és esett az eső, valaki aki ért esetleg ilyesmihez rá tudna-e nézni a videóra, hátha valami finomítással lehet pontosítani a rendszámot.
Köszönöm előre is!Mögöttem jövő is megállt, azt mondta tanúskodik ha kell...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Speeedfire #26414 üzenetére
ment pü
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
sracok kene egy kis help.
csinalt rolam fenykepesz arckepet es szaj serulesenek eltuntetese kellene.
tud valaki segiteni?
elore is koszonom.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
na megvan a végleges:
[link]
megcsinálná nekem vki fehér háttér nélkülire?tikshow: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
srácok kéne egy kis help. nem tudtam máshova hova írhattam volna.
párom ikreket vár és csináltatnék neki egy pólót és a mintát én szerkesztem de csak a painthez értek és kicsit így szűkülnek a lehetőségeim.
tudna vki segíteni abban hogy amiket csináltam képeket leszedi a fehér hátteret róla, hogy tudjak a kisebbekből egy nagyot csinálni?
a 2 kép:
1
2
köszönöm szépen!LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
sziasztok!
valaki tudna nekem segíteni?
bnőmnek szeretnék egy kis meglepit és egy milkás bonbon elejét kéne átszerkeszteni, hogy a milka feliratot átírni a bnőm nevére, hogy a háttér is jó legyen, tehát mintha eredetileg lenne ott a neve, vmi hasonló betűtípussal.
én nem értek a photoshophoz sajna.
pm-ben írjon aki tud segíteni!köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
skacok!
kérném a segítségeteket!
itt egy kép: [link]
körbe tudnátok nekem vágni a 2 embert, hogy ne legyen háttér, és megcsinálni a képet 1280 x 1024-es felbontásban, csak egyszínű fekete háttérrel? és úgy kellene hogy a kép jobb oldalán legyenek az emberek. jah meg ha lehet azt a photo angela vinczét is eltüntetni
wallpapernek készülne a kép
thx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest