- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Ricardo128 #23144 üzenetére
Meg kell tanulni eksönben gondolkodni. Én a helyedben nem üres vászonra helyezném a képet (amely minden esetben Névtelen-1), hanem az eredeti képet
1. Megnyitás.
2. Átméretezés.
3. Crop a megfelelő rajzvászon méretre
4. Üres réteg, kitöltve fehérrel.
5. Üres réteg alulra.
6. Rétegek összeolvasztása
7. Mentés másként egy bizonyos mappába. Legyen a neve mondjuk: IDE
8. Bezárás.Ez azt fogja eredményezni, hogy a kép megtartja az eredeti nevét, mégis újként el lesz mentve egy új mappába a műveletek elvégzése után.
Ha mindig Untitled-1 nevű új doksiba plészeled a képet, akkor mindig felülírja, és egyetlen darab Untitlen-1 lesz a végeredmény.
Az Asztalra érdemes egy IDE nevű mappát csinálni. Ezek után ha nincs is ott a mappa, mentéskor automatikusan létre fogja hozni. És mentés után egyesével szépen be is zárogatja az elkészült fájlokat.
-
ViZion
félisten
válasz
Ricardo128 #23142 üzenetére
Akkor az automate menüben add meg, h hova mentse.
cigam: csinálsz új réteget, kitöltöd bármivel. Utána inner glow, normál keverés, vagy ami tetszik. Ezzel eljátszol. Réteg kitöltést (fill) lehúzod 0-ra.
-
BonFire
veterán
válasz
Ricardo128 #23137 üzenetére
Ugye a mentés is rögzítve van az Action-ben? Máskülönben honnan tudná a program, hogy el kell neki menteni?
-
ViZion
félisten
válasz
Ricardo128 #23130 üzenetére
Talán egyszerűbb lenne mindet croppolni erre a méretre.
Megnyitod a képet, új action rögzítése és crop a képet a kívánt méretre, mentés másként, bezárás, action felvétel vége. Utána a file- automation menüben a batch (kötegelt feldolgozás), kiválasztod a mappát, amiben a képek vannak, és megadod, h ezt az actiont csinálja meg rajtuk.szabog4: ha van egy kijelölésed, akkor azon kívül nem enged festeni. A kijelölést lehet elmosni shift+F6 vagy refine edge-vel.
-
BonFire
veterán
válasz
Ricardo128 #22162 üzenetére
Radír! A 21. században! Ó máj fákin gád!
-
pufancska
tag
válasz
Ricardo128 #22162 üzenetére
Köszi
, közben megoldottam. Én így csináltam - kijelöltem - megfordítottam - select - modify - expand - 10px - enter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyéni arckép OFF
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest