Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
kuyarashi #28076 üzenetére
Egymillió objektív létezik, és nyilván nem lehet mindet implementálni, csak azokra szorítkozni, amelyek ma is népszerűek a piacon.
Viszont vannak oldschool-objektívek, amelyeket kifejezetten azért vásárolnak, mert van valami különlegessége, ami miatt nélkülözhetetlen. Például a Helios objektívek, amelyek különleges swirly bokeh-t csinálnak, amit másként nem lehet utánozni. Na ugye most nem az a cél, hogy ezt a torzítást szoftveresen eltüntessük, ha már Heliost vettünk.Van olyan üveg is, amelynek nagy a kromatikus aberrációja, viszont tud valami olyat, ami miatt mégis használjuk.
-
berkilac52
újonc
válasz
kuyarashi #28076 üzenetére
Igen...így idéző jellel!
Baromi hosszadalmas művelet és amikor már jól belekeveredtem és már azt sem tudom melyi csatorna melyik, egy szempillantás alatt belefulladok és kezdhetem újra. Próbáltam kijelölni a csatornát és ide oda nyújtogatni, de kis egér mozdulatra is úgy ugrál, hogy nem lehet beigazítani. A kép sarkára helyezve a kurzort és a klaviatúra nyilaival mozgatva pedig az egész réteget ide-oda tologatja, nem tudom "nyujtani, gyűrni, csavarni".
Ez a dolog most úgy becsípődött, hogy már el kell mennem megtanulni a programozás csínnyt-bínnyát. Persze az alapfogalmakat sem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest