-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz BonFire #26702 üzenetére
id -be is lesz 3d, ps-be filmvágás, illuba html
agyrém ami már jópár éve tart
word-excel is csak jönnek ki újabbverziók pedig az excelbe már 97-be is volt repülőszimulátormost egy word 2 gb.
ööööööööööööööööööööööö izé.
excel megin 1,7 GB
oulokot nem is tudom mert töröltem is a csába az is valami 1 GB fölött volt. vagyis 1 GiB fölött.
az openoffice 400 MB de kapott anyagoknál jól jött az original ms word,
nézem mér nincs hely, hát az ms cuccok.
de nem azé vesz az ember háttértárat h ők belesz.rjanak.mindenképp minden évben ki kell hozni valamit _mindenkinek_
ID-be is mikor megjelent a content grabber minden képbox közepén 2013 környékén .... namondom még egy látszat feature h a kezdőket lenyűgözzék .... mer amúgy azt azonnal kapcsolja ki az ember. folyton kerülgetni kellett a content grabbert ....
weh ... régen minden jobb volt.
de amúgy jók az adobe cuccok gui-jai - h valami jót is mondjak .-)
quark-corel szerintem katasztrófa volt 2007-ben, mikor az adobe cs2 már sokkkal kellemesebb volt a léleknek is ... szerintem adobenál a grafok terveztrék meg a gui-t, mag corel-quarknál szerintem a programozókpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest