Aktív témák
-
bPatrik0521
csendes tag
Üdv.
CryEngine 3 (Crysis2 játék motorja) alá szeretnék csinálni egy flash menüt (0 flash tudással
). Jelenleg ennyi van:
Tudom, ronda. Nem tervezem hogy így maradjon. Nos, ebből a "barrack" gomb az egyetlen ami lényegi dolgot csinál. Miután rányomtam a gombra, követi az egeret egy épület majd kattintásra leteszi.
Úgy szeretném hogy ez az egész menü, csak a piros-fehér vonalasig látszódik ki amíg rá nem nyomok, majd még egyszer rányomva megint lemegy. A "barrack" gomb akkor tűnik fel azon a helyen amikor rányomtam a kalapács-csavarhúzó párosra. A helikopter, tank, ember gombnak kb ugyan úgy kellene majd működnie, hogy rányomva előjönnek a hozzá tartozó -al gombok (és persze addig az előzőhöz tartozóak eltűnnek). Jah és jobb klikket hogy lehet érzékeltetni a gombon? Kb ennyi lenne a lényeg egyenlőre ami érdekel.
Ha nem hosszú akkor megköszönnék egy leírást, vagy ha igen akkor vmi jó tutorial videó/leírás ami erről vagy hasonló lényegű dologról szól, csak ha lehet ne 30 órásatmert ez csak hobby projekt
. Próbáltam keresni normálisat de nem nagyon láttam ilyesmit, bár lehet szarul keresek.
Köszi.
[ Módosította: Kalandor ]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- BenQ ZOWIE XL2566X+
- HP EliteBook 840G7-G8, ameddig a készlet tart!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával