- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
dni
őstag
Helló!
Hajlandó vok lejjebb adni az árból! Mennyiét érdekelne a téma?
[Szerkesztve] -
becksim
aktív tag
A CF Gps is drágább kategória, a legolcsobbak a kábeles gps mouse-ok, ilyenek ujonnan 15-20 körül is kaphatóak.
Az a baj velük, hogy a legtöbb csak ugy megy, ha Y kábellel be van dugva a szivargyujtóba, tehát nem tudsz elmászkálni vele az autóból. Persze azért van kivétel, pl az én A620asomhoz való közvetlen a pda-ból szívja a naftát, tehát nem kell külön bedugni. -
törölt tag
Hát pedig ez : Compaq Ipaq 3970 Pda
Elég ütös cucc. Olvass rola teszteket. Meg nézd meg hogy anno mennyi volt ujonnan. Kb min 150k volt. Szal ennyiért amennyiért itt ajánlották eléggé ütös cuccod lenne. És azért nem mind1 hogy milyet veszel és milyen softverrel.... Nem árt ha müködik is amit veszel. -
shift+ő
senior tag
ACER N35 + 512SD 3 hónapos (garanciás)
Destinator van ezen is.
65K -
dni
őstag
Helló!
Nekem ez lenne az ajánlatom:
1,5-2 éves Compaq Ipaq 3970 Pda (400Mhz) Win mobile 2003 oprendszerrel (iGO kompatibis) minden tartozékával + 128Mb SD kártyával, autós tartóval , 12 csatornás Falcom Bluetooth Gps-szel (külső antennával fémgőzőlt üvegű autóban is tökéletes a vétel), 3.7 Destinatorral Lehetőleg 1ben eladó. Irányár 70k -
divot
veterán
Értem. Értem
-
divot
veterán
Natehát: Valami jóképességű PDA érdekelne beépített GPS-es meg mondjuk ájgó Magyarország szoftverrel.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged