- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Nem szeretne senki egy FDD-t bagóért?
-
Adi
senior tag
Még mindig eladó egy floppymeghajtó!
Nem kell senkinek?
-
Adi
senior tag
3,5''-os FDD nem kell senkinek? Teljesen jó, übergyors.
-
Oliverda
titán
Este fogom összerakni a gépet a lappal, remélem minden OK lesz.
-
Benyaking
aktív tag
Küldtem egy mailT!
-
Adi
senior tag
Tualatin FDD továbbra is eladó.
-
Adi
senior tag
Az alaplap is elkelt.
Eladó még egy Tualatin FDD. -
Adi
senior tag
Van hozzá doboz, talán még driver CD-t is tudok előkotorni (Linuxszal használtam, így nem volt szükségem rá, de ezeket nem szoktam kidobálni), kézikönyv, két portos USB hátlap. Ha kérsz, akkor tudok hozzá adni IDE és floppy kábelt is.
A Keleti 5-6 között jónak tűnik számomra is. -
Adi
senior tag
A processzor és a memóriák eladva.
Az alaplap (MSI-694T Pro, Tualatin procikat kezel!) és az FDD még mindig eladó, lehet tolongani! -
Adi
senior tag
Az alaplap és az FDD még mindig eladó!
MSI 694T Pro, VIA Apollo Pro 133T, Tualatin procihoz is alkalmas.
Vegyétek! -
Adi
senior tag
Nos, a vevő csak a procit és a RAM-okat viszi, ezért az alaplap továbbra is eladó!
No meg az FDD is. -
Adi
senior tag
Up.
-
Adi
senior tag
Senki nem akar egy fantasztikus tuning-FDD-t venni?
-
Adi
senior tag
A floppy drive még tutira eladó!
-
Adi
senior tag
A procit, a hűtőt és a RAM-okat egy régi vevő lefoglalta, a hétvégén, vagy a jövő héten viszi. Lehet, hogy az alaplapot is.
Az FDD még eladó! -
atuci
őstag
szerintem a hardverpiacon nagyob nézettséged lenne
Szólok a modiknak. -
Adi
senior tag
Kértem mindenkit az indító hozzászólásban, hogy ésszel alkudjon.
Az meg nem arról szól, hogy te bagóért megveszed, aztán kicsit később jó pénzért ugyanitt eladod; hanem kiegyezünk egy köztes árban, ami mindkettőnknek jó.
Most jöttem rá, hogy az indulásnál ez kimaradt: sem nem sürgős ezeket a cuccokat eladnom, sem nem akarok okvetlenül megszabadulni tőlük. Tehát az ilyen 10k-jellegű ajánlatokat kérem hanyagolni mindenkitől a jövőben.
Bónuszként még eszembe jutott, hogy esetleg VIA EPIA cuccot beszámítok. -
Adi
senior tag
Hát ha te is viccelődsz, akkor én is: persze, ha hozzá megveszed a procit 22k-ért.
Igen megtisztelő, hogy hülyének nézel.Nem te árulsz a fórumon TUSL2C-ket 8k-ért?
Ez az MSI semmiben sem rosszabb, mint az. Lehet, hogy az i815 kicsit gyorsabb, viszont 512 MB-nál több memóriát nem tudsz belepakolni. Amit az Azureus pillanatok alatt fölzabál, ha letöltőgépnek használja az ember a P3-asát.
Up. -
mhif
senior tag
ramok+lap belefér 10k-ba?
-
Adi
senior tag
Up.
-
Adi
senior tag
Up.
-
Adi
senior tag
No emberek, eladó lett pár cucc.
Közös tulajdonságuk, hogy mindegyik kifogástalan állapotban van, csak azért adom el őket, mert áttértem noteszgépre.
1. Tualatin P3
P3S, 1133 MHz, 133 FSB, 512 kB cache, tehát a szerververzió, SL5PU a sSPEC kódja: [link]
Irányár: 17000 Ft.
Egy fotó róla:
Ugyanez nagyban:
[link]
Ajándék hozzá egy halk Coolink U1B procihűtő: [link]
2. MSI 649T-Pro alaplap
VIA 694T chipset, kezeli a Tualatin procikat (a fönti P3 volt benne), 3 memóriaslot, 1 AGP, 1 AMR, 5 PCI és 1 ISA osztott hátlappal. UDMA100-as 2 db. IDE csatorna, hátul 2 soros port, 1 párhuzamos, billentyűzet, egér, 2 USB (1.1). Másik 2 USB külön hátlappal kivihető. Alaplapi hangkártya a szokásos kimenetekkel és nem túl jó hangminőséggel.
Irányár: 6e Ft.
2 fotó:
Nagyban: [link]
3. 2x256 MB Kingston SDRAM
PC133, CL2, fogalmam sincs róla, hogy BX-es lapban mennek-e, nem próbáltam. A fönti MSI deszkában gond nélkül mentek.
Irányára: 4e Ft/modul.
Egy fotó róluk:
3,5''-os Sony FDD
Túl sokat nem tudok róla írni.Működik.
Irányára: kereken 1000 Ft.
Az obligát fotó
Az árakat igyekeztem értelmesen belőni, de nem keresgéltem magamat halálra a fórumon. Ha valami nagyon elrugaszkodott, akkor jelezzétek.
Alkudni lehet persze (de ésszel!), pláne, hogyha egyszerre több mindent viszel. Az alaplap-proci-memória triót szeretném egyben eladni, hogy ne maradjon a nyakamon belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Vezetékes FEJhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest