- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Így távgyógyításra nehezen vállakozhatok, de szerintem a modemed hibás és nem a drivere.
A win98-nak fel kellene ismerni szabványos modemként.
Ha megírod a pontos tipusát küldök neked drivert, vagy megírom, honnan tudod letölteni.
Az a jelenség, hogy nincs a telefonkészülékben tárcsahang független a modemdrivertől, megcserélni próbáltad a vezetékeket? LINE-a falból jövő! -
Bazsiii
tag
szóval most, hogy leírtam mindent világosan segítsen valaki, pls!
-
Bazsiii
tag
Hali,
köszi a hozzászólásokat, félreérthető volam, apám gépén van a win 98, az nem ismeri fel. Szabványos modemként is próbáltam, semmi. Azt írja ki, hogy nincs tárcsahang, ellenőrizze a csatlakozást stb. És ami vicces, hogy ha a vonal a modembe van kötve és arra a rendes telefon, akkor nincs vonal a telefonban - ezért gondoltam, hogy szar a driver. A com portokkal mit lehet variálni? -
kovacsson
tag
igen, szerintem is a szabványos drivert kell - asszem az egyetlen különbség az, hogy nem tudsz hangerőt állítani rajta.
ezenkívül ha az oprendszert nem tudjuk, akkor nehéz mondani bármit... -
Lomos
aktív tag
[L]http://www.acomp.hu[/L]
ok aruljak az Acorp cuccokat, nezz korul a driverek kozott...egyebkent erre magadtol is rajohetnel, hogy az acorp honlapon elkezded keresgelni a drivert... -
Bazsiii
tag
Hali,
van egy ősrégi modemem, amire acorp van írva, de win 98 Rockwellnek ismeri fel, nem is ez a baj. Édesapám gépére kéne csatlakoztatni (külső) de az install lemezén csak 95-ös driver van és azzal nem megy.
Pls ha valakinek van vagy tud segítsen, a neten sehol sem találtam, köszi
Bazsiii
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest