- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraP750i
csendes tag
válasz
Tomcsi20 #12674 üzenetére
A billenytyűzet csak megszokás kérdése illetva azt cserélni is lehet mobil vgabol nemtudom hogy létezik e 1024mb-os jelen esetben nem is a 512mb ram a keves hanem hogy a 9600M GT az asztali 9600GT hez képest felezett memsávszéllel van (256bit->128bit) illetve a steam procikat is megfelezték (64->32) a ram elég lenne csak ez a másik kettő csonkitás ami nagyon visszafogja a vgat de mondjuk ha jól tudom a 9700M GT már egy erősebb vga csak persze jóval drágább is illetve nemtudom hogy gari vesztéssel jár e a notiban egy vga csere mivel ezek már mxm foglalatosak.
-
AstraP750i
csendes tag
válasz
Tomcsi20 #12656 üzenetére
Vedd az olcsóbbat ha játszani akarsz nekem is az van elég sok játék megy mid-high grafon mondjuk van 1-2 aminek éppen elég a vga monduk pl a GTA4...
Vinyóban szerintem csak annyi számít hogy 7200rpmes legyen a 320as is bőven elég mivel olcsóbb hozzá venni egy külső vinyót nekem pl WD MyBook Home-om van mellé 1TB kapacitással és eSatára van kötve így nincsen semmilyen hátrányom belőle és pl torrentezés közben sem azt a vinyót használja amelyike az oprendszer van így jelentős gyorsulás érhető el.
Mondjuk tény hogy pl autóban nemtudom használni a külső HDD-t a külső táp hiánya miatt de megoldom annyival amit útközben szeretnék nézni azt elötte áttöltöm a noti vinyójára.
A játékok miatt tényleg nem érdemes a full hd változat mert nézzük csak az asztali gépekbe szánt vgakat azok is rendesen megizzadnak ilyen felbontás mellett szaggatásmentes kép produkálásában. -
Blue@X
senior tag
válasz
Tomcsi20 #12660 üzenetére
buherton : +30k szerintem nem ér meg a noti, a nagyobb HDD miatt (külső HDD)
Nem szebben futnak, hanem részletgazdagabb lesz a kép. De ehhez nagyobb VGA teljesítmény is kell. Minél nagyobb a felbontás, annál nagyobb VGA kell neki. Mivel az olcsóbbiknál kisebb a felbontás, ezért kisebb VGA is meghajtja maximum felbontásban, és lehet hogy még jobban mint a nagyobb VGA a nagyobb felbontású kijelzőt.
A kisebbik noti felbontási is elég magas, az is szép, részletgazdag képet ad (egy általános notit figyelembe véve).
De ez a te döntésed, én csak elmondtam a saját véleményem. -
Blue@X
senior tag
válasz
Tomcsi20 #12656 üzenetére
Hy,
Ahogy nézem a drágábbik konfig amennyivel erősebb, annyival nagyobb felbontású a monitor is (vagy még többel). Én a kisebbiket választanám, talán még jobban is futnának rajta a játékok, ha natív felbontást nézzük. Ha meg nem játszol, akkor meg egyértelműen a kisebbik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged