- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Üdv!
Kérdezd itt: Acer notebookok
Ezt zártam. -
bepe79
addikt
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 5920G laptopom, es 2 GB (1+1) DDR2 / 667 (Hynix) SDRAM so-DIMM memoria van benne jelenleg. A Sacred 2 miatt szeretnem ezt boviteni, es most rendelnek is 4 GB RAM-ot (2+2), es atkutattam az users manual-t is, meg felnyitottam a laptopot is, de nem tudtam kideriteni, hogy 200 pin-es, vagy 240 pin-es memoria kell-e bele. Google-el utanaolvasvan az egyik oldal irja, hogy szerinte melyik a ketto kozul, de ez nem 100%, ugyhogy megkerdezneleke benneteket is e felol. Valaki tudja esetleg? Pls help!!! Jah, es szerintetek milyen markat erdemes rendelnem? Nekem az Infineon-al, a Kingston-al es a Kingmax-al voltak mar gondjaim (hibas modul), ami fele hajlanek, az a Hynix, vagy az Elixir.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest