Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
repasi
tag
Nem nagyon frissítik az oldalt, én ma pont arra jártam és benéztem csak úgy. Előtte egy félórával megnéztem az oldalt és valóban 0 szerepelt, de volt még nekik kettő. Az egyiket elhoztam úgyhogy talán még meg van a másik ha érdekel. Meg elég gyakran szokott lenni ez a cucc náluk, tudnak rendelni.
-
repasi
tag
Valami TEVION csodát. www.gelkamarket.hu Tényleg jó, ennyi pénzt nagyon megér. Én több 5.1-es cuccot is meghallgattam mielőtt megvettem, de ilyen árban ami így szólt volna hát nem nagyon találtam. Csak hab a tortán a dekóder
-
repasi
tag
Félreértettük egymást, én sem azt mondtam hogy nem szól jól a digitális, csak a véleményem mondtam el az 5.1-es szettemről. Egyébként eddig az analóg kimenetét használtam 2.1-ben, de az tényleg borzalmas volt. Áthallatszott az egér (értsd: a hangszórókból reszelő hang amikor babráltam az egérrel) tisztára mint amikor ISA-s hangkártyáim voltak, meg hát igen a minősége nem éppen high-end.
-
repasi
tag
Megy. És nagyon zsír. Valóban, én is nagy ellenzője vagyok az alaplapi hangkariknak, de olcsóbban kijöttem így hogy vettem egy dekóderes szettet mint ha egy jó hangkarit meg egy sima szettet. Így meg 20k-ból kijöttem és nagyon jól szól. Elismerem nem vájt fülűeknek való, meg a basszus lehetne hasbavágóbb, de a célnak jó. Egy kis méretű szobát jól behangosít
-
Raymond
titán
Akkor most mar megy ?
''... hát nem gondoltam hogy ennyi különbség van a digitális és az analóg kimenet között''
Normalis hardver eseten nincs. Amit most hallottal az a tiszta digitalis versus a szerencsetlen onboard DAC (valsz. Realtek). Egy normalisabb hangkartya eseteben nem lenne ekkora kulonbseg. -
repasi
tag
Na a zoom player nyerő volt, nagyon állat, hát nem gondoltam hogy ennyi különbség van a digitális és az analóg kimenet között.
-
repasi
tag
Alaplapi(Nforce2 chipsetes) hangkarim van. Nem tudom, talán soundstorm. AC3 filter-t használok 0.70b, próbáltam Divx playerrel, Bsplayerrel, Winamppal, de mindig ugyanaz a ciripelés mintha egy C64 -es kazettát beraknál egy magnóba. Nem tudom mit írjak még.
-
Raymond
titán
Ez a konfigtol fugg. Az hogy az ac3filter nem dekodol meg nem azt jelenti hogy valami mas ezt nem teszi meg vagy hogy minden mas normalisan van beallitva. Jobb lenne ha leirnad milyen hadvered van es milyen programokat hasznalsz milyen beallitasokkal, ugyanis a megoldas erosen konfig-fuggo.
-
repasi
tag
Van egy dekóderes hangfalszettem, csak az a gáz vele, hogy amikor berakok egy AC3-as Divx-et és az AC3 filterben beállítom, hogy spdif-re tolja ki a jelet, akkor a hangfalakon ciripelés hallatszik és nem világít a Dolby Digital jel. Ez mitől lehet egyébként a PCM simán megy, csak hát nem azért vettem a cuccost. Lehet hogy nem jó a kábel. Bár azt olvastam, hogy nyugodtan össze lehet úgy kötni, hogy stereo jack(hangkari digitkimenetére) -> bal rca(dekóder digit bemenetébe). Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest