Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
_George
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Én kb. 1 éve szereztem olcson(2500 HUF) egy ATs nagy torony házat, kivágtam a hátulját, vettem bele ATX tápot(AT-->ATX) az oldalát, Metálkékre lefujtam, UV csövet vettem bele(6 Wosat). És nagyon jo volt! De meguntam és eladtam, A válász a kérdésedre: kisFlexel vágtam ki! És üveglapot ragasztottam bele belülről(with Syloplast)!
-
freezer
csendes tag
Re! Kösz a segítséget! Nem tudtam ugyan tegnap megvenni a plexit viszont nekiveselkedtem dekopírfűrésszel az oldallapnak és szép lett! :((( na mind1! Azér örülök ja meg valaki írjon!
-
klumbik
tag
hopá, az engem is érintene/érdekelne, amiről tomcsal dumáltatok
nem megterhelő küldened nekem is egy levelet papa-georgo?
tudtam :) kösz :) várom :) -
freezer
csendes tag
Hi all! Kis segítséget szeretnék kérni! A Pc Guru-ban olvastam becemberben az AblakMod-os cikket csak eddig kicsit érdekes elképzeléseim voltak a plexi árakról! Namármost azt szeretném megtudni hogy hol lehet ilyen olcsón plexit kapni mint amit leírt atus? Előre is kösz a segítséget, sürgős (még ma szeretném mevenni a plexit!) Kössz!
-
Papa-Georgo
senior tag
Nah, senki nincs? ;(
-
tomcs
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
inkabb megvarom a tiedet.. ha nem nagyon ize lekuldened hogy milyen grafikat szeretnel kivagatni meg hogy kb mennyiert valalnak? megkoszonnem, az a baj hogy nincsenek meg konkret terveim.. otletgyujtesi fazisban vagyok meg meg leszek eleg sokaig :) most csovazason vacilalok kiegeszitve eloxalt alu es plexi elemekkel de meg lerajzolni se igazan tudnam amit szeretnek..
-
Papa-Georgo
senior tag
Jójó, de a keretgumit merre lehet beszerezni, és ha a vágást házilag csinálnám?
-
reg1
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Házoldalt kivágni olcsón és nagyon szépen vizesvágással lehet bármilyen alakzatra!
http://www.woldemkft.hu/
itt próbáld :)) -
Papa-Georgo
senior tag
Bár tudom hogy volt ezzel kaopcsolatban, topic, csak most ezt hirtelen nem találtam meg... :)
Üdv. Papa
Aktív témák
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest