- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
balguru
tag
A problémád oka , hogy az Abit kártyák NTSC-re vannak alapból állítva (BIOSban) , van egy jumper a kártyán amit át lehet állitani PAL-ra.Lásd User Manual.Nekem is volt ilyen kártyám és ugyanez volt vele a probléma, hiába állítottam át Pal-ra a Display menübe, nem történt semmi maradt fekete-fehér a kép.Nekem se szoftveresen se jumperrel se sikerült átállítani a szabványt.Szerencsémre kicserélték a karit mivel még új volt.
[Szerkesztve] -
fügike
senior tag
Mi az, ami nem megy?
Na szóval: bemész a Beállítások-ba. Speciális, és van ott - ha rendesen van felrakva a driver hozzá - egy rakás fül.
Meegnézed, hogy a Megjelenítő eszközök fülnél a TV bekapcsoló gombja piros vagy zöld. Ha piros, nem is kéne hogy kimenjen a jel, kapcsold be. Ekkor már kimegy a jel a TV-re. Ha nem, ott van alul a ''Hibakeresés'', ráklikk, és bepipa :''A TV felismerésének támogatása''. Ekkor biztos hogy kint lesz a jel.
Vissza a sok fülhöz, és ''Átfedés''. Itt van olyan, hogy ''Klón mód beállításai''. Ha kinn van a jel a TV-n, akkor aktívak a beállítások, egyébként nem. Itt kell a ''Színház mód'', hogy kimenjen a flim a TV-re. Aztán lehet szórakozni, hogy melyik beállítással lesz megfelelő a kép. Ez attól is függ, hogyan lett felvéve a film - szélesvásznú, 16:9 vagy 4:3, stb.
Más, de fontos: csak azzal a kábellel fog menni rendesen a TV, amit a kártyához adnak! Hülye gyártók, nem tudom miért keverik, de ez általában így van! Ha az istennek se jönne össze, keress más kábeleket, hátha a miatt nem akar műxeni! (Ez azt jelenti, hogy elég, ha azon idnul el a jel kifelé, aztán már meghosszabíthatod akármivel. De ha nem azon indul el klifelé, akkor gáz Lehet. Használd a hozzá kapott átalakítót, gondolom, nem sima RCA jön ki a kártyából. Ez meg azért fontos, mert a lábkiosztás változhat, és megint ott vagy, ahol a part szakad. Ha SVIDEO-RCA a dugó, akkor az SVIDEO oldalon esetleg ki tudod mérni, hogy melyik láb az aktív, és melyik nem. Én 5 éve csináltam így átalakítót hozzá, ment vele.)
Más nem jut eszembe, de ha kérdezel, talán tudok válaszolni!Kitartás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Subaru topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest