- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
balguru
tag
A problémád oka , hogy az Abit kártyák NTSC-re vannak alapból állítva (BIOSban) , van egy jumper a kártyán amit át lehet állitani PAL-ra.Lásd User Manual.Nekem is volt ilyen kártyám és ugyanez volt vele a probléma, hiába állítottam át Pal-ra a Display menübe, nem történt semmi maradt fekete-fehér a kép.Nekem se szoftveresen se jumperrel se sikerült átállítani a szabványt.Szerencsémre kicserélték a karit mivel még új volt.
[Szerkesztve] -
fügike
senior tag
Mi az, ami nem megy?
Na szóval: bemész a Beállítások-ba. Speciális, és van ott - ha rendesen van felrakva a driver hozzá - egy rakás fül.
Meegnézed, hogy a Megjelenítő eszközök fülnél a TV bekapcsoló gombja piros vagy zöld. Ha piros, nem is kéne hogy kimenjen a jel, kapcsold be. Ekkor már kimegy a jel a TV-re. Ha nem, ott van alul a ''Hibakeresés'', ráklikk, és bepipa :''A TV felismerésének támogatása''. Ekkor biztos hogy kint lesz a jel.
Vissza a sok fülhöz, és ''Átfedés''. Itt van olyan, hogy ''Klón mód beállításai''. Ha kinn van a jel a TV-n, akkor aktívak a beállítások, egyébként nem. Itt kell a ''Színház mód'', hogy kimenjen a flim a TV-re. Aztán lehet szórakozni, hogy melyik beállítással lesz megfelelő a kép. Ez attól is függ, hogyan lett felvéve a film - szélesvásznú, 16:9 vagy 4:3, stb.
Más, de fontos: csak azzal a kábellel fog menni rendesen a TV, amit a kártyához adnak! Hülye gyártók, nem tudom miért keverik, de ez általában így van! Ha az istennek se jönne össze, keress más kábeleket, hátha a miatt nem akar műxeni! (Ez azt jelenti, hogy elég, ha azon idnul el a jel kifelé, aztán már meghosszabíthatod akármivel. De ha nem azon indul el klifelé, akkor gáz Lehet. Használd a hozzá kapott átalakítót, gondolom, nem sima RCA jön ki a kártyából. Ez meg azért fontos, mert a lábkiosztás változhat, és megint ott vagy, ahol a part szakad. Ha SVIDEO-RCA a dugó, akkor az SVIDEO oldalon esetleg ki tudod mérni, hogy melyik láb az aktív, és melyik nem. Én 5 éve csináltam így átalakítót hozzá, ment vele.)
Más nem jut eszembe, de ha kérdezel, talán tudok válaszolni!Kitartás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest