- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
Aktív témák
-
KuroiMaho
csendes tag
Meg a KT7 ben is elmegy de az a lap max 110 es fbt tud, igy vissza kell fogni a procit. A tobbiben siman megy. Viszont az erdekelne hogy nektek megy e 30+ os nvidia driverrel a lap gf3+ al.
-
greenface
aktív tag
-
maddog
tag
egy legujabb bios versiont a kt7e-hez igazan kuldhetne valaki!!!!!
amugy a kis konyvecskeben csak 1200mhz-ig van kalibralva a kt7 szoval azt mondjatok megy benne az xp is? -
greenface
aktív tag
Ja, a lap 1.0-s ...
-
greenface
aktív tag
Nálam is megy kifogástalanul: kt7e+1600+, a legújabb biosz van fenn.
-
karib
addikt
Best buy? Olcsóért az ECS K7S6A vagy valamelyik másik SiS745-ös cucc, aztán Abit KR7A-133, majd KX7-133. Ez utóbbiakkal elég nagy FSB-ket lehet megütni. Nagyon sok jó KT266A-s és KT333-as lap van a piacon, tapasztalatom nincs velük túl sok. Abitról olvastam sok helyen, hogy 200 feletti FSB-ket is tud, ezért ragadt meg bennem, a többiről nyilatkozzanak a tulajok!
-
guest
veterán
És mi van ha nem megy bele?
Akkor csak nemindul el a gép vagy el******dik a proci+alaplap -
guest
veterán
Hi
Nekem egy másik forumon azt mondták hopgy nem megy benne.Nkem is KT7E van és Xp-t akarok venni.
Mondták vegyek KG7-et azzal biztos meg és csak 26e forint (Brutto).De az tényleg jó ha megy KT7E-be is mer legalább nem kell új alaplapot venni meg ddr ramokat. -
thord
tag
Hi!
100%, hogy megy benne, kollégámnak már jó ideje műxik jól(most éppen 1800PR+), szal upgradelj nyugodtan.
üdv,
thord -
ityam
őstag
hivatalos allaspont szerint amelyik kt7a val meg a normal XP az bioszfrissitessel fogja ismerni az uj XP procikat.Ezekszerint akkor ha a kt7a bios-t irom be jo lesz?
nem teljesen ugyanaz kell.persze lehet hogy csak annyiban kulombozik hogy a kiirando szovegnel egy E re valtoztatjak az A -t:? -
karib
addikt
A KT7A/E szériának ugyanaz a BIOS-a :)
Nekem 156-os FSB-n stabilan fut, szóval jó cucc a KT7E.
A következő XP-kről nem tudok, a mostaniakkal pedig valszeg ugyanaz a helyzet, mint a KT7A-nál: időközben lehetett itt is rev. váltás, tehát nem tuti, de lehet reménykedni az XP-kompatibilitásban. -
ityam
őstag
Hali az en kt7-e mben ment a tesom XP 1700+ a!!
igaz csak egy fel oran keresztul volt kiprobalva de ez ido alatt nem fagyott se semmi mas.
Bios az nem az eredeti van fent de nem tudom melyik.regi kt7-e hez valo biosz van fent biztos(nem a kt7ahoz valo).
Engem az erdekelne hogy szabad e vajon beegetni egy kt7A nak a bioszat ebbe ,mert engem az erdekelne hogy a kovetkezo XP-k mennek e benne.Ha bele lehet irni a kt7a et akkor megy benne az uj is de ha nem akkor lehet hogy alaplapkidobas:(((
bye -
Thom!
veterán
Állítólag megy, úgy halottam, de nem biztos.
Karibnak is ilyen lapja van lehet hogy ő tudja a választ. :) -
guest
veterán
Na mi az? Senki nem próbált még AthlonXp-t KT7E-be?
-
guest
veterán
A KT7E teljesen ugyanaz, mint a KT7A, csak kék. Az, hogy hivatalosan csak a 100(200) mhz-es fsb-t támogatja, csupán azért van, mivel megjelenésekor low-end árú lapnak szánták,(a KT7A akkor még jóval drágább volt) és ki kellett találni valamit, hiszen nem lehet ugyanazt a lapot -csak más színben- különböző áron adni... Az Abit hardveres meg szoftveres butítás helyett a dokumentált 'features'-butítást választotta... Az AthlonXP-t hivatalosan nem támogatja, de -ahogyan az 1.3-nál régebbi KT7A esetében- jó eséllyel megy benne, én eddig csak pozitív tapasztalatokról tudok, de azért mindenképp ajánlatos kipróbálni, mielőtt megveszi az ember a procit. Tényleg: ha valakinek tapasztalata van KT7E+AthlonXP-vel, az legyen szíves ossza meg velünk!
-
Spuds
tag
Szerintem menni fog, (de szolj ha megse :))
-
KERO_SAN
aktív tag
Szia.:)
Nem tudom hogy a KT7E tamogatja -e, de azt tudom hogy a KT7A ver. 1.2 felfele igen.
Gondolom a KT7enel is igy van. -
guest
veterán
Segítsetek ! Nem tudjátok, hogy a KTE támogatja az AMD XP (sima Pamolino ) procikat ? Szerintem igen ( végül is a KTE=KTA csak más a biosza ), de szeretnék tapasztalatokat hallani.
Aktív témák
Hirdetés
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest