- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Kálci
csendes tag
Kérlek benneteket segítsetek ki egy kis információval!
Most vettem egy a megjelentetett tesztek alapján nagyon jónak minősített ABIT KT7A-RAID -es alaplapot AMD Thunderbird 750 -es procival, s valami miatt az alaplap nem működik megfelelően. Ugyanis IDE drive-ként hozzácsatolt 2 db winchester (4,2 GB; 1,2 GB)és 2 db CD-ROOM (50X Creative; 20X Samsung)elérési sebességei (SisoftSandra mérési eredményei szerint is)majdhogynem a felére csökkentek az előző ABIT BX6-os alaplapomhoz csatolt ugyanezen konfiguráció sebességéhez képest. Nem hiszem, hogy ez az alaplap ennyivel rosszabb lenne. Gondolom az alaplap beállításainál valami nem megfelelően lett végrehajtva, de nem tudom , hogy mi az. Eddig elég sok mindennel próbálkoztam, de nem lett jobb.
A programot ha már betöltötte (sajnos elég lassan) a memóriába, akkor már igencsak meggyőző gyorsasággal működik a gép.
Kérlek benneteket, ha valaki tudná a megoldást, akkor legyen szíves írja meg nekem a kalita.kalman@ln.matav.hu vagy a kalita@freemail.hu címre.
Előre is köszönöm: Kálci
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest