Új hozzászólás Aktív témák
-
skippyfx
csendes tag
sziasztok.. van egykis gond a chipset hűtőmmel... nincs 1 éves a lap, és gyári hűtő van rajta... és amikor benyomom a gépet, akkor zúg.. elvittem (persze a kampós-kiakasztós kék hűtőbordákkal kicsi ventivel a közepén) szervízbe, ott adtak egy Zalman ZM-NB47J chipset hűtőt,amire aztmondták h jó lessz a lapra... erre tessék.. nem olyan az illesztése mint ami kellene... hanem az a bepattintós megoldás (fekete pöcök
)... vmi ötlet? esetleg milyen chipset hűtőt lehetne venni erre?
-
Bigya
őstag
Vizet neki...
Én is szívtam. Egyszer ráhegesztettem egy félbevágott izmosabb Coolink (talán) alu procihűtőt. az vitte passzívan, nem volt forró, és ingyen volt. pontosabban már naon régen vettem egyik gépbe -
ByB
addikt
Nekem is volt IS-7-em és először egy thermaltake-et aztán pedig egy zalman-t vettem! Tényleg nem volt könnyű lefogatni a zalman passzívját, de ha jól tudom az IS-7-es NB hűtőjének a lefogatása megváltozott az eredetihez képest... Azt viszont nem tudom elhinni, hogy nagyon melegedne, nálam sosem volt ilyen probléma! Amúgy egy zalman 7700cu és egy zalman passzív kék vga hűtő között még elfér, ha ügyesen forgatod!
üdv
Bence -
t_ferenc
őstag
jaja, nem mondtam, hogy nem melegszik a zalman bordája.
felrakni állati egyszerű: használd a gyári lefogatót hozzá.
ha minden áron aktív hűtést akarsz rá, akkor thermaltake tiger. szerintem.
de egyszerű és hasznos megoldás lehet egy venti az oldallapra, ami a gépházba fújja a levegőt. -
Bazsi88
csendes tag
Én is így jártam IS-7-tel, de a Zalman nem jó!!! Piszkosul melegszik, meg macerás felrögzíteni az alaplap hülye megoldása miatt.(+nekem nem igazán fért el a videókártya Zalman hűtőlyétől
Nekem is zajos volt. Kivettem a gyárit, kipucol, kenés, vissza és most úgy néz ki, hogy jó. Azért folyamatosan érdeklődök, hogy mit lehetne helyette, mert majd úgyis beadja az unalmast.
-
CZiUM
tag
up
-
CZiUM
tag
Üdv Mindenki!
A tanácsotokat szeretném kérni. Abit IS7 alaplapom van és a rajta lévő gyári NB hűtő furcsán viselkedik. Néha teljesen klassz 5-6ezres fordulat semmi zaj, viszont mostanában egyre gyakrabban szinte állandóan csak 2-3ezren megy és nagyon idegesítő hangja van. Párszor ''kiporszívóztam''már akkor rendbe jött 1 napra max aztán megint. A hőmérsékletet nem tudom mert nem jelzi ki sehol. Olvastam róla, h ezek gagyik és elromlanak, tehát ki kell cserélni, de fogalmam sincs, hogy mire és hogyan, nincs tapasztalatom ezen a téren.
Ezért örülnék ha valaki tudna mondani valami nagyon olcsó és jó hűtőt amit rá lehet szerelni könnyedén erre az alaplapra. A legfontosabb, hogy olcsó legyen, jól hűtsön és ne legyen zajos, márka nem érdekel.
Előre is kösz mindenkinek a segítséget!
Üdv.
K. András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest