Aktív témák
-
Realunit
tag
Szóval minden cucc elkelt, a topik zárható...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Atalakotora itt vagyok el ne add de nagyon sok a ho felen:- ))) bocsanat kereslek mindnekepp
udv
neduddki -
Realunit
tag
Na bocsi de szerintem azért érthető ha kétszer kell szaladgálni a cuccal meg időpontot egyeztetni hogy akkor egy kicsivel többe kerül a cucc....ugyebár az idő pénz
... de szerintem még ígyis baráti ár egy bx6 rev2-ért,mikor bh6-okat adnak 3,5k-ért...no mindegy ha kell majd szólsz....
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Na szep pont a powerleap meg a ide kellet volna...: - (((
De ha ArmanD. -nak nem kell a slot1 > 370 akor en szivesen beszallok egy db ezrest megajanlko erte
udv
neduddki -
Realunit
tag
Az alaplap még mindig megvan...várom a jelentkezőket...
-
Jim Karéj
tag
Az alaplapot ha nem viszi el a kolega akkor én bármikor elvinném. De övé az elsöbbség
-
Realunit
tag
A Powerleap átalakító is elkelt szóval már csak az alaplap van....
-Abit BX6 rev2., legújabb biossal, dobozban, leírással, cd-vel (slot1, 1x agp (2-szeres), 5x pci, 2x isa, 4x sd foglalat, 2x IDE, stb...)+slot1->socket370 átalakító 3k + 1 db IDE és 1 db FDD kábel.... az alaplapban átalakítóval (másik átalakító) 1,4-es celeron ment.. -
Realunit
tag
UPsz
-
Realunit
tag
A raid vezérlő elkelt....
-
parkasz
senior tag
-
BOBO6
aktív tag
Gyerekek vigyétek el de nagyon gyorsan a lapot, mert kénytelen leszek én megvenni szintén nosztalgiából!
Nekem rev 1-es volt de nagyon szerettem, olyan stabil lapom azóta sem volt.
szerk: ez inkább off
[Szerkesztve] -
Vincent_
aktív tag
Köszi! A lapon is erősen gondolkozom, mert 4 és fél (!!!) évig nyúztam egy ilyet, maximális megelégedéssel! Igaz, én ''csak'' 1066-on (szinkronban) hajtott 800-as cerkáig vittem benne a mókát, de tökéletesen működött! Szóval vigyétek, mert elviszem azt is, pusztán a nosztalgia kedvéért!!
Amúgy beszéltem közben eladó-úrral, este viszem a raid-et! -
MoVieFaN
aktív tag
Lehet, hogy érdekelne az Abit BX6 rev2. lap. Átalakító nélkül mennyi lenne, van a dobozban HDD és FDD kábel. Blaha vagy Oktogon átvétellel tud működni a biznic?
-
ace666
tag
Hello!
ha a kollega nem vinne el a raid karit megsem, engem erdekelne...
Boraros ter jo nekem szinte barmikor... -
Realunit
tag
UP....
-
Realunit
tag
Szóval...
-Abit BX6 rev2., legújabb biossal, dobozban, leírással, cd-vel (slot1, 1x agp (2-szeres), 5x pci, 2x isa, 4x sd foglalat, 2x IDE, stb...)+slot1->socket370 átalakító (nem amit lejjebb említek) 3k
A lapban eddig egy 1,4 Ghz-es tualatin celeron muzsikált gond nélkül, de megfelelő átalakítóval... (lehet hogy az átalakító is eladó lesz, ha mondtok rá jó árakat...)
-Silicon Image 680 Raid kártya, legújabb biossal, cd-vel, leírással, dobozában. 2x ata133 csatorna, 4 eszköz kezelésére (megy CD-vel és DVD-vel is de nem minddel)... a kártyára 2 féle bios tehető fel, az egyikkel sima ide vezérlő (gyorsabban indul így a gép, most ez van rajta) a másikkal raid 0,1 0+1-et tud 2k
- És van egy Powerleap PL-370/T átalakító (cpu upgrade kit), dobozban, hűtővel, leírással, max 1,4 Ghz-es celeron vagy p3 megy bele (fcpga2-es), amúgy ppga-ról és fcpga-ról is alakít fcpga2-re... a fenti bx6-ban ment rendesen egy 1.4-es cerkával meg a slot1-es átalakítóval... mivel ez a cucc ritka mint a fehérholló az ára 5k
Az árak kiinduló árak!! Olcsóbban nem adom inkább megtartom....
Átvétel Pesten, boráros tér környéke.
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest