- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
PonPon
senior tag
Hali! Nekem olyan gondom van hogy van egy abit ab9pro-m integrált firewire-vel...rádugom a kamerát a gépre és semmi rekció...probáltam egy laptoppal amiben volt kártya, azzal ment
-
Seci
tag
válasz
silver-pda #4 üzenetére
Köszi, legalább tudom, hogy mennie kellene!
XP+SP2 van fent! A másik gépben az XP saját driverét adta hozzá és ment pénteken!
Talán megoldódik a probléma ma már 3 másik gépben sem ment! SQt ugyanabban sem amiben elQtte jó volt!Visszavitettem gariba, kérek másikat! Mostmár csak az a kérdés mitQl ment tönkre?!
-
silver-pda
aktív tag
-
Seci
tag
UP! Hátha tud valaki segíteni!
-
Seci
tag
UP! Nagyon fontos lenne, mert kameráról sűrgősen DVD-re kellene vigyem a Filmet!
-
Seci
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy működik-e valakinek BE7- Raid lapban Firewire kártya? Esetleg ha valakinek megy a típusa nagyon érdekelne! Megkérem, hogy írja le.
Én már 2 napja szenvedek vele és nem megy, olyan mintha fel sem ismerné!
A kártya másik 3 gépben működött! Kipróbáltam már az összes PCI-os slotban és különböző IRQ kiosztással, ha beteszem a géppbe Raid vezérlő eltűnik! Ha az ATA-n van a rendszerwinyó (Raid vezérlő letiltva) akkor az XP nem indul el még csökkentett módban sem!
Abit BE7-Raid P4 2.4 Abit Ti4200 (1394A FireWire PCI Host Controller)
Az is érdekelne,hogy valakinek működik ebben a lapban ez a hangkártya: SB Audigy 2 ZS 7.1 PCI ha igen, hogy működik-e a Firewire portja!
Minden ötletet szívesen fogadok!
Köszi!
Seci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest