Hirdetés
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PonPon
senior tag
Hali! Nekem olyan gondom van hogy van egy abit ab9pro-m integrált firewire-vel...rádugom a kamerát a gépre és semmi rekció...probáltam egy laptoppal amiben volt kártya, azzal ment
-
Seci
tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Köszi, legalább tudom, hogy mennie kellene!
XP+SP2 van fent! A másik gépben az XP saját driverét adta hozzá és ment pénteken!
Talán megoldódik a probléma ma már 3 másik gépben sem ment! SQt ugyanabban sem amiben elQtte jó volt!
Visszavitettem gariba, kérek másikat! Mostmár csak az a kérdés mitQl ment tönkre?! -
silver-pda
aktív tag
-
Seci
tag
UP! Hátha tud valaki segíteni!
-
Seci
tag
UP! Nagyon fontos lenne, mert kameráról sűrgősen DVD-re kellene vigyem a Filmet!
-
Seci
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy működik-e valakinek BE7- Raid lapban Firewire kártya? Esetleg ha valakinek megy a típusa nagyon érdekelne! Megkérem, hogy írja le.
Én már 2 napja szenvedek vele és nem megy, olyan mintha fel sem ismerné!
A kártya másik 3 gépben működött! Kipróbáltam már az összes PCI-os slotban és különböző IRQ kiosztással, ha beteszem a géppbe Raid vezérlő eltűnik! Ha az ATA-n van a rendszerwinyó (Raid vezérlő letiltva) akkor az XP nem indul el még csökkentett módban sem!
Abit BE7-Raid P4 2.4 Abit Ti4200 (1394A FireWire PCI Host Controller)
Az is érdekelne,hogy valakinek működik ebben a lapban ez a hangkártya: SB Audigy 2 ZS 7.1 PCI ha igen, hogy működik-e a Firewire portja!
Minden ötletet szívesen fogadok!
Köszi!
Seci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Visszavitettem gariba, kérek másikat! Mostmár csak az a kérdés mitQl ment tönkre?!