- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
PonPon
senior tag
Hali! Nekem olyan gondom van hogy van egy abit ab9pro-m integrált firewire-vel...rádugom a kamerát a gépre és semmi rekció...probáltam egy laptoppal amiben volt kártya, azzal ment
-
Seci
tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Köszi, legalább tudom, hogy mennie kellene!
XP+SP2 van fent! A másik gépben az XP saját driverét adta hozzá és ment pénteken!
Talán megoldódik a probléma ma már 3 másik gépben sem ment! SQt ugyanabban sem amiben elQtte jó volt!
Visszavitettem gariba, kérek másikat! Mostmár csak az a kérdés mitQl ment tönkre?! -
silver-pda
aktív tag
-
Seci
tag
UP! Hátha tud valaki segíteni!
-
Seci
tag
UP! Nagyon fontos lenne, mert kameráról sűrgősen DVD-re kellene vigyem a Filmet!
-
Seci
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy működik-e valakinek BE7- Raid lapban Firewire kártya? Esetleg ha valakinek megy a típusa nagyon érdekelne! Megkérem, hogy írja le.
Én már 2 napja szenvedek vele és nem megy, olyan mintha fel sem ismerné!
A kártya másik 3 gépben működött! Kipróbáltam már az összes PCI-os slotban és különböző IRQ kiosztással, ha beteszem a géppbe Raid vezérlő eltűnik! Ha az ATA-n van a rendszerwinyó (Raid vezérlő letiltva) akkor az XP nem indul el még csökkentett módban sem!
Abit BE7-Raid P4 2.4 Abit Ti4200 (1394A FireWire PCI Host Controller)
Az is érdekelne,hogy valakinek működik ebben a lapban ez a hangkártya: SB Audigy 2 ZS 7.1 PCI ha igen, hogy működik-e a Firewire portja!
Minden ötletet szívesen fogadok!
Köszi!
Seci
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Visszavitettem gariba, kérek másikat! Mostmár csak az a kérdés mitQl ment tönkre?!