- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
Új hozzászólás Aktív témák
-
duracell89
senior tag
sziasztok
egy hete szívok ezzel a lappal
előszor megvettem procit, majd lapot, és próba..se kép, se hang..namondom jovananyát ez se szeret elsőre menni
term. postcode 9.0.
haverhoz atmentem, és meglattam ezt a topikot Bővebben: link , namondom szupi! rögtön nagykerbe biosflash->hazahozom->cmos checksum error->vissza nagyker->ott megy->hazahozom és megy (közbe hozzase nyultunk, allt egy ejszakat, és eltunk checksum error)->winfost tolnám fel, szétkékhalálozik, namondom ujrapróba...megint bluedeath (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL)-> most ott tartok, hogy holnap visszaadom a lapot, és nezek valami mast, de talan jo a lap, talan csak én vagyok a n00b..mit cseszek el? (közbe amugy megint előjött a cmos checksum error, és megint eltűnt
)
mit tegyek?
ui.: mit jelent pontosan hogy (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL)?!
szerk.: néha feltudom kuzdeni magam linuxlive alá, igy tudok irni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)