- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoartus
csendes tag
A vezetéknélküli töltéssel kapcsolatos probléma ennél szerintem kiterjedtebb. Elmentünk hétvégén megnézni a Watch ultrát a Westendben, és mind a Mediamarktban, mind a SES-ben kiállított óra nem volt hajlandó felvenni a töltést. 2-3%-on voltak, amikor megfogtam őket, visszatettem, elkezdte tölteni, majd a töltés leállt. Nem véletlenül esett le ennyire a töltöttsége az óráknak.
Lehet, hogy ez mindössze egy frissítéssel eszközölhető hiba, de akkor is fura. (Vagy csak a Note 7-nek állítanak emléket, ha már 7-es széria.)
Más is találkozott ilyesmivel? -
csorbajeno
veterán
válasz
Danipicur2 #15 üzenetére
Az nem lehet, hogy a powerbank nagyobb teljesítményt enged az órának(7,5-10W), a telefon meg <5W és azt kevesli az óra?🤔
-
adamklark
senior tag
válasz
Danipicur2 #15 üzenetére
Szerintem csak eltoltak valamit, nem először történne meg.
-
joey04
titán
Bezzeg kína!
-
GreatL
őstag
Meglepetésünkre jön majd egy firmware frissítés, és láss csodát, tölti.
-
sfefe
addikt
Ez marha nagy visszalépés!!!
Páromnak pl nem egyszer volt már jó, hogy az ultráról tudta tölteni az órát mert este elfelejtette....
Szánalmas.... -
Silenzio
addikt
Hogy vedd a vezetékmentes töltésre való akkubankokat. A kérdés csak az, hogy ez nekik miért jó, mert nem sok minden csorog vissza nekik ezekből, ellentétben az Apple-lel.
-
Emericus Max
tag
Shit happens
-
Decske
senior tag
Már a Watch 5 Pro-bál C-s volt a töltő. Érthetetlen miért váltottak vissza A-s végűre.
A mobilos töltés meg érdekes. Korábban próbáltam, lassú volt, érzékeny volt, hogyan raktam a telefonra, szóval inkább beszereztem egy vezeték mentes töltésre használható akkubankot. -
judas13
veterán
A meleg megárthatott a csapatnak, hogy ezt így és ennyire elegánsan össze tudták hozni.
-
helixP
nagyúr
Hát, ez nem profi, nem elegáns, sem RnD, sem Kommunikációs szempontból. Szégyelld magad Samsung!
Nem mondom, hogy mindig használom a Feature-t de többször volt már, hogy kihúzott a bajból.
-
janeszgol
félisten
Mostanában hatalmas balfasz a Samsung. Nem tudom mi történik náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest