- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Egy kis helyzetjelentés Noblechairs Icon-ról, 2 év után (műbőr). Gariban cserélni kellett a gázliftet pár hónapja, mert recsegett, illetve a kerekeknek lett egy kis hangja amikor mozognak, de nem hangos. Maga a szék mintha új lenne, pedig nem ápoltam semmivel. Nincs kopás, és a szivacs is megtartotta az eredeti alakját. A párnáit már nem használom, de az egyiken lett egy pici szakadás 1 év után.
-
Eagle16
addikt
Noblechairs párnákat vajon hogyan lehet mosni? Gépbe be lehet rakni?
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy akinek műbőr széke van az mivel tisztítja / ápolja.
Ilyenem van most: [link]
Már nem lehet ilyet kapni, de röviden hogy miért ne vegyél olcsó széket: 3 hónap alatt kiültem az ülőrészét 72 kilós súllyal, már csak párnával használható. 2 év után elkezdett leperegni róla a külső bevonat. Néhány hónap után elkezdett nyekeregni itt-ott. 4 évet kibírtam vele, de már az agyamra megy hogy a földről kell összeszedni a műbőr darabkákat.
Aprón találtam "olcsón" minőségibb széket: [link]
Szeretném, ha sokáig kibírná, legalább 5 évig minimum, nem tudom mivel lehetne ápolni, ha kell egyáltalán, vagy elég ha csak valami tisztítószerrel lemosom néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest